- 103,518
- 154,464
- 113
2-2 oldu sırf stres yaptırıyorlar
0 1 olunca dedik dayı gelicek diye hatta 0 0 ken ilk golü granada atarsa kesin gelir yazmıştım güzel sinerji oldu gelmeseydi ayıp olurduvalla üzülürdüm şu maç gelmeseydi
Cybera dalalımbeyler ne yapalım söyleyin karar verelim
dayı bosversene sen cek parayı herkes biliyo seni baska zaman dağıtırsın gitme üstünede kaşıntı fena biliyon sen bizden 5 10 gömlek üstünsüneee şimdi ne yapcaz maçda kalmadı ???istişare edelim
Kafana göre takıl jknkbeyler ne yapalım söyleyin karar verelim
çek dayı maç yoksa zorlama sen bilirsin yinedebeyler ne yapalım söyleyin karar verelim
olmaz 10 tl atmak adam başı bana küfür gibi geliyor arkadaşlar işe yarıyormu bilmem ya 5 kişiye 10 tl atalım yada 3 kişiye 20 tl seçimi siz yapın mod arkadaşa çekiliş yaptıralım gönül koymasın kimsedayı bosversene sen cek parayı herkes biliyo seni baska zaman dağıtırsın gitme üstünede kaşıntı fena biliyon sen bizden 5 10 gömlek üstünsün
Sen bılırsın abıolmaz 10 tl atmak adam başı bana küfür gibi geliyor arkadaşlar işe yarıyormu bilmem ya 5 kişiye 10 tl atalım yada 3 kişiye 20 tl seçimi siz yapın mod arkadaşa çekiliş yaptıralım gönül koymasın kimse
dost bu konuda çekiliş olmuyor 3 veya 5 kişi seç şans parası vermek istersen.. veya devam et dostolmaz 10 tl atmak adam başı bana küfür gibi geliyor arkadaşlar işe yarıyormu bilmem ya 5 kişiye 10 tl atalım yada 3 kişiye 20 tl seçimi siz yapın mod arkadaşa çekiliş yaptıralım gönül koymasın kimse
Sağol reis sen geldin çiçek açtı buralardost bu konuda çekiliş olmuyor 3 veya 5 kişi seç şans parası vermek istersen.. veya devam et dost
Pekı benSağol reis sen geldin çiçek açtı buralar
tamam modum kurallara riayet edelim o zaman 1-2 kupon daha yapıp kasayı arttıralım sonra 5 kişiye 20 tl atalım ya ok biraz daha sabredin bana mümkünsedost bu konuda çekiliş olmuyor 3 veya 5 kişi seç şans parası vermek istersen.. veya devam et dost