- 12,020
- 9,717
- 113
Parayı buldun uğramaz oldunGeç gördük tebrik ederim abi
Parayı buldun uğramaz oldunGeç gördük tebrik ederim abi
@xmen7772 dost iznin varsa @erhanbey22 nın da canı çekmiş wonlucakmış @erhanbey22 bol şanslar dostKonu açık kalsın @Shellac noktayı biz koyacağız
o 75 in solunda kare kutucuğu var orda 5 yazıyo dimi @erhanbey22
Yok be kanka ne parası kim kaybetmişki biz bulalımParayı buldun uğramaz oldun
WinnerYok be kanka ne parası kim kaybetmişki biz bulalım
bırak bu ayakları baska forumlarda paylasmıssın bizim her yerde kolumuz var 2 3 4 bin yürrü beYok be kanka ne parası kim kaybetmişki biz bulalım
Kanka ss atta bende göreyimbırak bu ayakları baska forumlarda paylasmıssın bizim her yerde kolumuz var 2 3 4 bin yürrü be
Kanka ss atta bende göreyim
sağdan bol 0 lı kasan olsun knkassler sende kanka telefon dolup tasmıs hadi baslıyom 5dkya belli olur konunun akıbeti
Kanka bunu diyorsan arkadaşın çekimi rica etti ben paylaşıp gönderdim bea Olsa sizden mi saklarımssler sende kanka telefon dolup tasmıs hadi baslıyom 5dkya belli olur konunun akıbeti
Ya soldan olursasağdan bol 0 lı kasan olsun knka
Vurmuşsun paraya guerraKanka bunu diyorsan arkadaşın çekimi rica etti ben paylaşıp gönderdim bea Olsa sizden mi saklarım
Kanka neden anlamak istemiyorsunuz.Çocuk forumda paylaşamadı bana attı paylaşır bana ss atar mısın diye o şekilde yaptım.Benim değil bizim Volkanın çekimi.Yoksa senden saklar mıyım be kankaVurmuşsun paraya guerra
uleynnn forumda harbiden sherlock holmesler var korkmaya başladım valla neleri takip ediyorlar yaaa alla allaKanka bunu diyorsan arkadaşın çekimi rica etti ben paylaşıp gönderdim bea Olsa sizden mi saklarım
Kanka kaybetmem 10 dakika sürdü diyorsan onuda ssleyip atayım :dAh ula @Guerra06 adam wipbetten de çekti doymuyor
Abi kardeşlerim fişek ya yemin ederimuleynnn forumda harbiden sherlock holmesler var korkmaya başladım valla neleri takip ediyorlar yaaa alla alla
Efsane diziydi vallahi abi Doktor biraz yumuşak olmasa daha iyiydidene izlerdim o diziyi be baker street no 221 london