- 6,086
- 5,361
- 113
Bol şansabilerim aplalarım şu kupon gelirse gene güzellik yapalım bol şans
Ekli dosyayı görüntüle 77905
a.selam kardeşimbeyler betist hesabıma giriş yapdım bugün 25 frebet yüklemişler eski üyeyim bir kaçkez yatırımım olmuştu yıllar önce çevrimsiz 225 yap 200 çek ben tek maçtan yattım bi kontrol edin hesapları eğer yüklemeniz olduysa önceden mobil uygulamayı indirin 30 frebet veriyor çevrimsiz.
Bol şanslar dostum buz maçları unutuldu bakıyorumabilerim aplalarım şu kupon gelirse gene güzellik yapalım bol şans
ee sen yoksun üstad bende ayıp olmasın diye almıyor dün akşam aldık bi patatesBol şanslar dostum buz maçları unutuldu bakıyorum
bol şans kardeşim portodan yüzüm gülmedi hiçabilerim aplalarım şu kupon gelirse gene güzellik yapalım bol şans
şu betistin linkinide atsaydın kardeşim bi baksaydık bende eski üyesiyim belki vardırbol şans kardeşim portodan yüzüm gülmedi hiç
Buzda artık sarmıyor dostum bildiğimiz yoldan devam edelim en iyisiee sen yoksun üstad bende ayıp olmasın diye almıyor dün akşam aldık bi patates
işte portoya gol konusunda hiç güvenmediğim için korner ve kart bahsi aldım reis bizim şansımıza 5 atar şimdi hahaBuzda artık sarmıyor dostum bildiğimiz yoldan devam edelim en iyisi
https://www.betist245.com/ bi dene şansını yatırım yaptıysan önce mobil uygulama indir diyor daha doğrusu aplikasyon hemen ana ekrana ekleniyor 30 alırsın öyleşu betistin linkinide atsaydın kardeşim bi baksaydık bende eski üyesiyim belki vardır
Olabilir dostum sağı solu belli olmuyorişte portoya gol konusunda hiç güvenmediğim için korner ve kart bahsi aldım reis bizim şansımıza 5 atar şimdi haha
16 sıkıntı abi bgün@erhanbey22 16 ya bastık
öyle oluyor genelde gol dersin korner atarlar korner dersin gol portoya ne paralar bastımda kazandırmadı doğru düzgün barça 3 üst bekliyorum şimdideişte portoya gol konusunda hiç güvenmediğim için korner ve kart bahsi aldım reis bizim şansımıza 5 atar şimdi haha