Teşekkürler kardeşim bol şanslargittiği kadar gidelim 5kişiyede güzellik yapalım 2 kişi çekilişsiz 3 kişi çekilişli olsun sinerji verirseniz sevinirim olurda gelirse dağıtım jetonla yapılacaktır papara patladı anasını satayım 5 kişiye 20 tl diyelim kasa 50 hedef 200 olsun gene vakit geçsin işi gücü olmayan cigarası olmayan vardır bari faydamız olsun sizin sinerjileriniz olmasa valla gelmez bu kuponlar beyler destek için şimdiden teşekkürler
Bol şanslar dostum inşallah kazancım daim olur yeni gördüm kusura bakmahokeyde şike daha az
Begendim. 15 tl lik ptt jetonu istiyorum. Bol sanskasa basıldı bol şans gelirse devam gelmezse uyuruz artık ne yapalım 15 dak içinde beğenenler arasından 3 kişiye hedefe ulaşılırsa dağıtım yapılacaktır untmayınn*******Ekli dosyayı görüntüle 67726
Ekli dosyayı görüntüle 67726
Olduğu kadar olmadığı kaderkasa basıldı bol şans gelirse devam gelmezse uyuruz artık ne yapalım 15 dak içinde beğenenler arasından 3 kişiye hedefe ulaşılırsa dağıtım yapılacaktır untmayınn*******Ekli dosyayı görüntüle 67726
aç bi jeton hesabı herzaman lazım 10 dak almazBol sanslar. Jetonum yok. O yuzden uzaktn
Kalben destekliyorum
Gelecek gardaşkasa basıldı bol şans gelirse devam gelmezse uyuruz artık ne yapalım 15 dak içinde beğenenler arasından 3 kişiye hedefe ulaşılırsa dağıtım yapılacaktır untmayınn*******Ekli dosyayı görüntüle 67726
vay şems abimizden haDevam sogutmadan gelsin
Bi deneyim. Bakayim. Bi o kaldi zaten )aç bi jeton hesabı herzaman lazım 10 dak almaz