- 6,086
- 5,361
- 113
iyi patlattılar valla ya
Ah ah gülsün yüzümüz abi be hadi döner ıns bolsansyatıyor kardeş
bluestacks indir bilgisayara bilgisayar eskiyse kasar ama söyleyim oradan mobil olan her seyi kullanabiliyorsun. Freespini kullanmak için uygulama uzerınde chrome dan siteye baglanya arkadaşlar birine tumbet şifremi verimde oynasın 25 free speni bende telefon yok sadece mobilde geçerli müsait olan
yaz dostya arkadaşlar birine tumbet şifremi verimde oynasın 25 free speni bende telefon yok sadece mobilde geçerli müsait olan
Yardımcı olabilirim tabiki istersenizbluestacks indir bilgisayara bilgisayar eskiyse kasar ama söyleyim oradan mobil olan her seyi kullanabiliyorsun. Freespini kullanmak için uygulama uzerınde chrome dan siteye baglan
yaa adamsın yav 3 defa yazdım kimse çıkıpda yardım edeyim demedi yazıyorum reisyaz dost
bekliyorum dostyaa adamsın yav 3 defa yazdım kimse çıkıpda yardım edeyim demedi yazıyorum reis
güzel gönlün sağolsun kardeşimiyi patlattılar valla ya
şans seninle olsun kardeşim
Tabiki sitenin linki nide atarmisiniz o sitede pek oynamadım hangi oyunda oynamamı istersiniz varmi bildiğiniz oyun yoksa karar benmi verimyaa adamsın yav 3 defa yazdım kimse çıkıpda yardım edeyim demedi yazıyorum reis
tam kitliyordum tam zamanında attın dost bol şans
Bol sanslar. Umarim gelir. Sansin bol olsun. Iyi geceler cumleten.
eyw modum son bir adım gelirse yoksa kapatırız konuyutam kitliyordum tam zamanında attın dost bol şans
gelirse böyle gelsin kardeşim belli olmazŞans seninle olsun başkan trabzon sıkıntılı