Reisi gördün mü yoğurt yiyeceksin zehirlenmemek için abi aynı anda 7 rolle katılma rekorunu elinde bulunduruyor takılıyom kardeşim yanlıs anlamaaranan kan geldi sonunda hg kardeşim hahaa
Reisi gördün mü yoğurt yiyeceksin zehirlenmemek için abi aynı anda 7 rolle katılma rekorunu elinde bulunduruyor takılıyom kardeşim yanlıs anlamaaranan kan geldi sonunda hg kardeşim hahaa
oda bi sanat valla akşam 2 -3 rol takip edeyim dedim anakart yandı anasını satayımReisi gördün mü yoğurt yiyeceksin zehirlenmemek için abi aynı anda 7 rolle katılma rekorunu elinde bulunduruyor takılıyom kardeşim yanlıs anlama
Reisi gördün mü yoğurt yiyeceksin zehirlenmemek için abi aynı anda 7 rolle katılma rekorunu elinde bulunduruyor takılıyom kardeşim yanlıs anlama
Benim telefon ağırlaştıoda bi sanat valla akşam 2 -3 rol takip edeyim dedim anakart yandı anasını satayım
neyse abi güldük eğlendik işimize odaklanalım bu kumar ciddiyet isteroda bi sanat valla akşam 2 -3 rol takip edeyim dedim anakart yandı anasını satayım
ağlaya sızlaya 1 er gol daha olur bence bakalımİnşallah 15 dk önceki rahatlığımız devam eder 10dk sonrada ohh nasıl olsa geldi havasındaydık