meşguldün bakayım ne zaman farkedecek dedim hahaha ne oldu diğer roll başarılı olmuştur umarımdayıcım roll yapıyosun davet etmiyorsun aşk olsun
basketten anlamam kardeşim hatta sevmemde bi kaç kere 1 sayıdan yattım ondan beri oynamam ama en düşük baremlerden aldık bakalım şansımız varsa gelirBaşlasada takip etsek
Vallahi bende sevmem almışsın totem yapacağız 3 maçta biraz fazla olmuş inşallah gelirbasketten anlamam kardeşim hatta sevmemde bi kaç kere 1 sayıdan yattım ondan beri oynamam ama en düşük baremlerden aldık bakalım şansımız varsa gelir
bir tane takip ediyorum abi seni görmedim yoksa gelirdim buraya biliyonmeşguldün bakayım ne zaman farkedecek dedim hahaha ne oldu diğer roll başarılı olmuştur umarım
sen bunu takip et o zaman kardeşim madem öyleVallahi bende sevmem almışsın totem yapacağız 3 maçta biraz fazla olmuş inşallah gelir
Ederim dostum sen kazandasen bunu takip et o zaman kardeşim madem öyle
eywEderim dostum sen kazanda
Yav dur bunu ne ara yaptın bol şanslar
sıkıntı yok kardeşim ben biliyordum görünce geleceğini zaten de bakayım ne zaman görecek dedimbir tane takip ediyorum abi seni görmedim yoksa gelirdim buraya biliyon