- 47,002
- 51,213
- 113
O etkinliğin başarı ile sonuçlanır sa 2.5 yıldır ödemediğin 7500 tl borcunu ödersin umarım Bol şansParamı öde madem haha Neyse ben kendi etkinliğime döneyim bol şanslar herkese
O etkinliğin başarı ile sonuçlanır sa 2.5 yıldır ödemediğin 7500 tl borcunu ödersin umarım Bol şansParamı öde madem haha Neyse ben kendi etkinliğime döneyim bol şanslar herkese
Aç artık şu paparayi la :Ssağol kardeşim ayrıca bende papara yok ama açılsın görücem erkekleri
Ziraat İban İş bankası falan ne varda at işte kanka.Cugarasız kalma iki paket tütün içeriz lasağol kardeşim ayrıca bende papara yok ama açılsın görücem erkekleri
2 nizze 5 er lirada ben göndereyim gidin 15 liraya camel falan alın la bu saatte tütün bulamazsınızErhan kanka paparanı at 10 10 bölüşelim 2 mizde tütün içelim kanka
10 gündür perişan olduk acılması lazım ziyanız amkAç artık şu paparayi la :S
Teşekkürlertebrikler hocam
vayy herkes bonkor maasallah yürrü bee2 nizze 5 er lirada ben göndereyim gidin 15 liraya camel falan alın la bu saatte tütün bulamazsınız
la paparası kilitli olmas atmıştık şimdiye çoktanErhan kanka paparanı at 10 10 bölüşelim 2 mizde tütün içelim kanka
Ondan öyle birşey bekleme sizi denemek için yaptı forumun en cimrisi erosusvayy herkes bonkor maasallah yürrü bee
Abi banka havalesi atalım adam sigarasız kalmışla paparası kilitli olmas atmıştık şimdiye çoktan
gaza geldim 5 er lira değil vazgeçtim 10 ar lira da ben atayım ikinize etkinlikten çıkanı gidin marlboro için mkvayy herkes bonkor maasallah yürrü bee
Bende ondan korkuyorum knkBu papara herkesi öpecek ama ne zaman hadi hayırlısı
evdeki abide papara var abi oh be dayıcım bizide bulur yakında inşallahla paparası kilitli olmas atmıştık şimdiye çoktan
Ahahahahahahahahagaza geldim 5 er lira değil vazgeçtim 10 ar lira da ben atayım ikinize etkinlikten çıkanı gidin marlboro için mk
Şuan vicdan yapıyor sizden sağolun atmana gerek yok demenizi bekliyor hadi diyin de sevinsingaza geldim 5 er lira değil vazgeçtim 10 ar lira da ben atayım ikinize etkinlikten çıkanı gidin marlboro için mk
Papara Hesap dökümünü whatsapp ve mesaj geçmişimizi göstertip kendini ifşalattıracan mı lanOndan öyle birşey bekleme sizi denemek için yaptı forumun en cimrisi erosus
sende para yok mu zaten kanka ifşa ediyorum arkadas dün 1500 liraya yakın çekmiş yapısın özeldengaza geldim 5 er lira değil vazgeçtim 10 ar lira da ben atayım ikinize etkinlikten çıkanı gidin marlboro için mk