- 7,689
- 1,947
- 113
Olmadı be iade gene iyidir zarar yoksa
abi şu adama dostum demeyin ya babanız yaşında adam ne dostumuTebrikler yinede dostum güzel kazanç oldu
profile bakmamıştır ya berkay olsunabi şu adama dostum demeyin ya babanız yaşında adam ne dostumu
Dayı çek paranı akşama siteye 50 atar keyfine bakarsınevet ne yapalım
Bülten 0 sen bilirsin abievet ne yapalım
Kimsenin yaşını bilmiyorum vallahi xmen reis diyelimabi şu adama dostum demeyin ya babanız yaşında adam ne dostumu
Hitaptan dolayı kirdiysam affola abimprofile bakmamıştır ya berkay olsun
Gözüne kestirdiğin varsa devam ama burdan msc çıkmaz dersen durabiliriz reisevet ne yapalım
Sen bilirsin abi güzel bı kupon çıkarbeyler 2 kişiye 20 tl atarım dedim atarımda sorun yok ama bence şunu 5 kişiye 20 yapalım 1 tane 100 tl lik kupon yapalım 2 orandan gelsin hemen atalım ne dersiniz destek verenler belli zaten sağolsunlar
Aman dayım sen kaybetmede gerisi mühim değilbeyler 2 kişiye 20 tl atarım dedim atarımda sorun yok ama bence şunu 5 kişiye 20 yapalım 1 tane 100 tl lik kupon yapalım 2 orandan gelsin hemen atalım ne dersiniz destek verenler belli zaten sağolsunlar
Olur tabikide reis ama miktarı önce karar vermek yerine maci seçmen daha sağlıklı olur...beyler 2 kişiye 20 tl atarım dedim atarımda sorun yok ama bence şunu 5 kişiye 20 yapalım 1 tane 100 tl lik kupon yapalım 2 orandan gelsin hemen atalım ne dersiniz destek verenler belli zaten sağolsunlar
sen şu 5 kişilik listeyi çıkarsana eren haksızlık olmasın kardeş ben kupon yapana kadarSen bilirsin abi güzel bı kupon çıkar
Tamam abisen şu 5 kişilik listeyi çıkarsana eren haksızlık olmasın kardeş ben kupon yapana kadar
Bol sanssen şu 5 kişilik listeyi çıkarsana eren haksızlık olmasın kardeş ben kupon yapana kadar
Haydi bol şanslar dayımevet bu kupon gelirse 5 kişye 20 tl atalım
Ekli dosyayı görüntüle 78520