Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Xslot 77 TL veya 77 FreeSpin Deneme Bonusu

akonlyyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
937
455
63
Bu dolandırıcı site bana çekim vermedi. Önce 8 bin tl lik daha oynayın dedi. Sonra çoklu ip üyelik bahanesi. Bunlardan çekim yalan yapsın. Yatırım yapmayın dostlar . Dolandırıcı bu it oğlu itler. Saatlerce uğraştım 1000 yaptım bi ton bahane uydurdular karaktersizler

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,303
43,840
113
Bu dolandırıcı site bana çekim vermedi. Önce 8 bin tl lik daha oynayın dedi. Sonra çoklu ip üyelik bahanesi. Bunlardan çekim yalan yapsın. Yatırım yapmayın dostlar . Dolandırıcı bu it oğlu itler. Saatlerce uğraştım 1000 yaptım bi ton bahane uydurdular karaktersizler
1 hafta önce çektim valla reis oynadım çekim verdim sorunsuz geldi

akonlyyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
937
455
63
1 hafta önce çektim valla reis oynadım çekim verdim sorunsuz geldi
Demek bakıyorlar işine geldiği gibi hareket ediyorlar. Yatırım yapma dost bence git sağlam sitede oyna. Kafalarına göre hareket ediyorlar.

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,303
43,840
113

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,936
47,268
113
Kardes mayis aonuna kada hergun %100 cevrimsiz yatirim bonusu ekliyorlardi.hergun yatirip nerdeyse hergun cekim yaptim.ama bikac defa gunkuk 3 cekim hakkimi doldurmamis olmama ragmen doldu dediler 1 gun sonra cekim yaptirdilar.sadede ben deil burda cogu kisi somurdu o siteyi parasi kalanida gormedim.simdi durum nedir bilmiyorum

akonlyyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
937
455
63
Kardes mayis aonuna kada hergun %100 cevrimsiz yatirim bonusu ekliyorlardi.hergun yatirip nerdeyse hergun cekim yaptim.ama bikac defa gunkuk 3 cekim hakkimi doldurmamis olmama ragmen doldu dediler 1 gun sonra cekim yaptirdilar.sadede ben deil burda cogu kisi somurdu o siteyi parasi kalanida gormedim.simdi durum nedir bilmiyorum
Kral bunlar dediğin gibi muhtemelen herkes sömürdüğü için artık yeter dediler. Aranmak istedim bakalım ararlarsa konuşacam. Muhtemelen aramazlar. İşin ilginç yanı nedense kendim yatırım yaptığım zaman bişey kazanamıyorum. Ama böyle bonusla ne oynarsam geliyor 😬

akonlyyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
937
455
63
Kral bunlar dediğin gibi muhtemelen herkes sömürdüğü için artık yeter dediler. Aranmak istedim bakalım ararlarsa konuşacam. Muhtemelen aramazlar. İşin ilginç yanı nedense kendim yatırım yaptığım zaman bişey kazanamıyorum. Ama böyle bonusla ne oynarsam geliyor 😬
Az önce tekrar bağlandım. Ertuğrul diye temsilciye derdimi anlattım. Arkadaş sağolsun konuyu çözdü 200 tl yi yolladılar.Hiç ummazdım:)

1ramos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
334
93
28
Bende çekmiştim burdan 1000 yapıp 200