- 3,127
- 3,812
- 113
Geçmiş olsun dostum üzüldümSövsem mi dövsem mi bilemedim ulan bu kadar nba bilip yatan bi benimdir herhalde Ekli dosyayı görüntüle 120611Ekli dosyayı görüntüle 120612
Benıde ekle dost mayami yaktıSövsem mi dövsem mi bilemedim ulan bu kadar nba bilip yatan bi benimdir herhalde Ekli dosyayı görüntüle 120611Ekli dosyayı görüntüle 120612
gecmis olsun dost
taraf bahsi ve güney amerika ligleri pişmanlıktır
Benıde ekle dost mayami yaktı
Valla takımın konumuna kandım 3.adamlar dedikte oyle olmuyormus ne kadar basıp ne kadsr kaçmış hiç önemli değil nba de çok şanssız oluyoruz bu kadar nba getirip bir futbol dan gitmek zoruma gitti açıkçasıÜst oyna dost bırak şu taraf bahsini
Geçmiş olsun
Antep-Trabzonspor macı olmus senınkıValla takımın konumuna kandım 3.adamlar dedikte oyle olmuyormus ne kadar basıp ne kadsr kaçmış hiç önemli değil nba de çok şanssız oluyoruz bu kadar nba getirip bir futbol dan gitmek zoruma gitti açıkçası
Antep Trabzon berabere kalmıştı ya 47 de verdiğim takim penaltı kacirmis o belki olsa 80 e sarkmazdı belki o zamana kadar çevirirdi baskılı oynamışlar ama 42 ve 45 te cok saçma 2 gol yemişler tam çıldırmalık saçma sapan bi olayAntep-Trabzonspor macı olmus senınkı