- 933
- 322
- 63
Yattı bee
jilet cemal maçları oynarken çok gülerdi ben gülmem , maçları şöyle 1.10-1.20den seçerdi ben seçmem jilet ahmet gibi sonumuz oldu ama @besiktaslitl maçı versin onla başlangıç denemesi yineolmadı dost
hadi bakalımjilet cemal maçları oynarken çok gülerdi ben gülmem , maçları şöyle 1.10-1.20den seçerdi ben seçmem jilet ahmet gibi sonumuz oldu ama @besiktaslitl maçı versin onla başlangıç denemesi yine
Deportivo Eibar maçıjilet cemal maçları oynarken çok gülerdi ben gülmem , maçları şöyle 1.10-1.20den seçerdi ben seçmem jilet ahmet gibi sonumuz oldu ama @besiktaslitl maçı versin onla başlangıç denemesi yine
Maalesef atamamis geçmiş olsun reis35 olmadan atsın direkt payfixine 142 kusuratı sende
Evet bencede güzel seçim oldu hadi bakalımbol şans 2 korner rahat gelmesi lazım
bu maç gelirse halil burdaysa bir maçta halilden alırız 3. maçtan sonra sizlere de rolling başlangıcını yaparız2. Yarı maç başlayınca izlicem kitlenip maça
Kasa varsa roll yapalım senden dost ortalık şenlensinjilet cemal maçları oynarken çok gülerdi ben gülmem , maçları şöyle 1.10-1.20den seçerdi ben seçmem jilet ahmet gibi sonumuz oldu ama @besiktaslitl maçı versin onla başlangıç denemesi yine
Eyvallah dost cansınbu maç gelirse halil burdaysa bir maçta halilden alırız 3. maçtan sonra sizlere de rolling başlangıcını yaparız
bu seferde tekde gitmezsek var da kötü gün tercih etmişim maç yok nerdeyseKasa varsa roll yapalım senden dost ortalık şenlensin
Ben üç adım atarım tâbi kimsenin hakkını yemeden olur o iş.bu seferde tekde gitmezsek var da kötü gün tercih etmişim maç yok nerdeyse
Dur bakam sırayla ya 😀Ben üç adım atarım tâbi kimsenin hakkını yemeden olur o iş.
Dost ben bu konuda demedim zaten harici roll dedim siz devammedin şansınız bol olsunDur bakam sırayla ya 😀