- 38,707
- 20,192
- 113
Bol şanslar
Bol sans bnce geliri yuksek3macta 1 er gol olur tam 4k veriyo
Eapana won3macta 1 er gol olur tam 4k veriyo
Naptı ki bu adam. Baya takılıyodu burlarda yamuk mu yaptı birineBen baykalın kuponu yarım paylaşmasından anlamıştım.Kupon öyle paylaşılmaz.
Oynandığını nerden kim bilecek.Hangi sitede oynuyorsun diye sordum site ismi bile veremedi
Sitedeki bazı kişileri de nesineden 100,000 tl çektim diye inandırmış.Dün bu kişiyi deneme bonusu konusunda gördüm.
Nasıl insanlar inanıyor hayret.
Ekli dosyayı görüntüle 257452
Kardes umarim tutar.olurda tutarsa baslikda cekioisten falan bahsetmemissin zaten.yerinde olsam cekilis muhabbetine girmem takip eden 3 5 kisi var zaten onalara gonlemden ne koparaa atarim daha adil olur.bak millet uyumus adamlar gecenin bi vakdi sana destek oluyor.kazansanda kazanamasanda zevkli rolldu tsk ederim3macta 1 er gol olur tam 4k veriyo
Ban yemis sen msjlari okumadigin icin kacirmissin.shellaca argo kullanmis yada kufur etmisNaptı ki bu adam. Baya takılıyodu burlarda yamuk mu yaptı birine
bolıvya yıne vermez elımıze umarımZoru geldi kolaylar kaldi hadi dk 80 olmadan won diyelim
Yok cekilis yapmıcam zaten ya gelirseKardes umarim tutar.olurda tutarsa baslikda cekioisten falan bahsetmemissin zaten.yerinde olsam cekilis muhabbetine girmem takip eden 3 5 kisi var zaten onalara gonlemden ne koparaa atarim daha adil olur.bak millet uyumus adamlar gecenin bi vakdi sana destek oluyor.kazansanda kazanamasanda zevkli rolldu tsk ederim
Orani 1.80e dusmus 2.0 ondeSenin tenis macinda ev sweat maci alir 2.80 tam senlik inaniyorsan oyna.tam hedef olur gelirse
Boyle yuksek veren kuponlar benim nabzimi dusuruyor kalpten gidicez bigunYok cekilis yapmıcam zaten ya gelirse