- 7,730
- 3,519
- 113
128Kaç gb 128 mı 64 mu
128Kaç gb 128 mı 64 mu
Evet evet bende tam olarak öyle birsey bekliyorum.Aynen öyle işte tam düzlüğe çıktığımızda baş agritir net
İphone fazla değer kaybetmez 11_13 arası gider
Dün tutan kuponu bozduk slotta yedik bugün öksüz çocuk gibi kaldık Allah başka dert vermesinPayfixte 22.5 var sabah 2.5 lira bulup atayimda bir roll yapayım hedef 250 k konudaki rakamları görünce 750 kuponda hallederim inşallah
Yaw TC var,isim var,ad soyad var, doğum tarihi var, yok ilk cekim için kimlik var arkalı önlü,daha ne olsun net sıkıntı yani,hadi şimdi bi bokumuz yok, yarın öbür gün bankaları filan sıfırlasak etsek,denemeler başlar millettenEvet evet bende tam olarak öyle birsey bekliyorum.
Fiyatları dahada yükseliyor 13e bırakırım bende 2 yıl önce almıştım 8e yeni telefon ne alabilirim ona bakıyorumİphone fazla değer kaybetmez 11_13 arası gider
Dün basket verdik yazmadin ki akmasa damlardi 1.54😅Dün tutan kuponu bozduk slotta yedik bugün öksüz çocuk gibi kaldık Allah başka dert vermesin
Takasa girersen daha yüksek teklif alabilirsinFiyatları dahada yükseliyor 13e bırakırım bende 2 yıl önce almıştım 8e yeni telefon ne alabilirim ona bakıyorum
10 yere sor ilk sordugun yere satma daFiyatları dahada yükseliyor 13e bırakırım bende 2 yıl önce almıştım 8e yeni telefon ne alabilirim ona bakıyorum
Manu maçı son maçtı 87 da bozdum adamlar atağa çıkıyordu bozarken pozisyon golle sonuçlandı 🤣 vardır bir hayırDün basket verdik yazmadin ki akmasa damlardi 1.54😅
Lanet Ya çok yiyor, sildim ben bu sabah sinir oldum 6s var bende onla oynuyordum çok ısınmaya başladı sildimAynen pubg oynuyorum dost
Haci benim kafamda bi soru isareti var.Yaw TC var,isim var,ad soyad var, doğum tarihi var, yok ilk cekim için kimlik var arkalı önlü,daha ne olsun net sıkıntı yani,hadi şimdi bi bokumuz yok, yarın öbür gün bankaları filan sıfırlasak etsek,denemeler başlar milletten
Ben ne zaman bozsam o maç geliyor, bu sefer hirslaniom bozmuyorum o zaman da yatiyo 😅, hep ters gidio yaManu maçı son maçtı 87 da bozdum adamlar atağa çıkıyordu pozisyon golle sonuçlandı 🤣 vardır bir hayır
Firee fire yükle ısınmaz 🤣Lanet Ya çok yiyor, sildim ben bu sabah sinir oldum 6s var bende onla oynuyordum çok ısınmaya başladı sildim
Yenisini cikardiginda sıkıntı olmaz,ama yenisi de sitelerde dönmeye basladiginda gene sıkıntıHaci benim kafamda bi soru isareti var.
Benin de kimlik attigim siteler oldu ama eski kimlik.yeni kimlik cikartacagim zaman eskisi kayboldu deyip cikartirsam bir faydasi olur mu acaba
Çok basit duruyor o oyun Ya gözüke Oubg den sonraFiree fire yükle ısınmaz 🤣
Valla bende değiştirmedim kimliği eski hala hemde ne eski kimlik bile değiştir artık diye ağlıyor değiştireyim de hükümsüz olsunYenisini cikardiginda sıkıntı olmaz,ama yenisi de sitelerde dönmeye basladiginda gene sıkıntı
Poco X3 pro oyun oynuyorsan önerim 256/8+3 ram gayet memnunum fiyat olarakta makulFiyatları dahada yükseliyor 13e bırakırım bende 2 yıl önce almıştım 8e yeni telefon ne alabilirim ona bakıyorum