Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Yamanbaba / Gelsin 92k Daha Bitsin İşkence

Kupon Miktarı
16500
Kupon Oranı
5.60

Yamanbaba

🄺🅁🄰🄻🄸🄽🄸🅉 🄶🄴🄻🄳🄸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,022
2,020
113
senin adına sevindim dost, inan borcunun olmaması çok güzel bir his ve söylediklerin gerçekten doğru :) iyi günde dağıtırsın ama dara düşünce tek kalırsın hayatın bir kuralı gibi bir şeydir bu, her şey üst üste gelir neyse ki düzlüğe çıkmışsın hayırlısı olsun
Malesef öyle iyi gününde herkes yanında olabilir ama kötü gününde yanında olabilen 1 kişi zor çıkar malesef ..

duzenbaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,760
985
113
Ulan adam yine kayboldu @Yamanbaba. İnşallah karıya gitmiştir, kumara gittiyse kötü. Hakikaten Elazığ'lı elinin ayari yok. 20-30bın basıyor ı

Yamanbaba

🄺🅁🄰🄻🄸🄽🄸🅉 🄶🄴🄻🄳🄸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,022
2,020
113
Ulan adam yine kayboldu @Yamanbaba. İnşallah karıya gitmiştir, kumara gittiyse kötü. Hakikaten Elazığ'lı elinin ayari yok. 20-30bın basıyor ı
Estağfurullah kardeşim ben evliyim 1 tane de 3 yaşında oğlum var yengenize asla böyle bir hata yapmam , karakterim de yok bize elazigin delisi derler varsın desinler... Kafalarimiz bozuk olabilir ... Lakin kanımız değil evelallah :))

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,359
48,007
113
Sen 50k cekip kalan 50yi niye birakdin kardes?

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,707
14,879
113
Estağfurullah kardeşim ben evliyim 1 tane de 3 yaşında oğlum var yengenize asla böyle bir hata yapmam , karakterim de yok bize elazigin delisi derler varsın desinler... Kafalarimiz bozuk olabilir ... Lakin kanımız değil evelallah :))
Allah bağışlasın

Brakee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,335
3,512
113
Allah bagislasin kral.huzurun mutlulugun yuvan hic bozulmasin insallah.

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,726
2,875
113
Allah bağışlasın dost

duzenbaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,760
985
113
Yeni cem uzan mısın be adam :D