- 1,733
- 811
- 113
Banada yollarsa bende görürüm sıkıntı yokSknti yok eyvallah saol
Banada yollarsa bende görürüm sıkıntı yokSknti yok eyvallah saol
Eyvallah dostlar saolun adamsinuzBanada yollarsa bende görürüm sıkıntı yok
Teşekkür tebrikler reisBotosani ev sahibi yener
Zilina ilk yarı çifteşans ev sahibi veya deplasman yener
CSK SOFİA İLK YARI EV SAHİBİ YENER
TOPLAM ORAN : 9,2
BASILAN TUTAR : 2,375TL
KAZANÇ : 21,983,00TL
Bnde onu dedim ya cok nadir maclara 1.5ust 1.90 aciliyor bide betcooda 1.20 oran var ayni macin.bu arkadaslarda ona inanip totem yapiyorlar.bu ara forum her turlu sahtekara sahipAgalar eğri oturup doğru konuşalım hangi maça 1.5 üstüne 1.90 oran vermiş hangi site arkadaş paintten yapıyor rakamları irdeleyen birisi görür anlar zaten iyi günler
Abi nerdesin sen yaBeyler şimdi geldim 2 kupon tutmuş digerlerinden ise yatanlar var kasamiz 40k küsur çok zarardayim kurtaralım bu gece olumlu yorum yapan herkese hediyelerini yollayalım çekimden sonra
Dostum olumsuz yorumunun nazarimda bir değeri yok , vip üyeyim özel bir kurum site burası bazı maçlarda oran aciyorlar fazlasıyla bazen de alt yapıda oranlar düşük olabiliyor siz bazen maç oranı 1.50 iken basıyorsunuz o maçta bazen bana 1.20 oran verebiliyorlar ben oynamıyorum oranla sonucta beni de ilgilendirmiyor ben yüksek yatırım yapıyorum kayıplar da kazançlar da buna göre oluyorBnde onu dedim ya cok nadir maclara 1.5ust 1.90 aciliyor bide betcooda 1.20 oran var ayni macin.bu arkadaslarda ona inanip totem yapiyorlar.bu ara forum her turlu sahtekara sahip
Gusülüde aldik gönder gelsin reisBeyler şimdi geldim 2 kupon tutmuş digerlerinden ise yatanlar var kasamiz 40k küsur çok zarardayim kurtaralım bu gece olumlu yorum yapan herkese hediyelerini yollayalım çekimden sonra
İşteyim kardeşim nerde Olcam evde oturmuyorum kiGeçmiş olsun reis
Devam kuponlara valla varya su zararı cikarmam için destek verin sizi ihya edicemGusülüde aldik gönder gelsin reis
Bu tarz kupon yapalımDevammı kupona ?
Abi plzene 1 gol daha alirmisinDevam kuponlara valla varya su zararı cikarmam için destek verin sizi ihya edicem
Sen gonder gelsin reis. Rendevular iptal. SendeyizDevam kuponlara valla varya su zararı cikarmam için destek verin sizi ihya edicem
Yollayayım mı 1 adet dahaBu tarz kupon yapalım