1.5 üstler bende biraz daha fazla vip üyeyim özel oranlar tanıtıyorlar hadi hayırlısı bastımBuyur Dost Bol Sans Denersen Sevinirim
Oranlar çok iyi olmuş ama1.5 üstler bende biraz daha fazla vip üyeyim özel oranlar tanıtıyorlar hadi hayırlısı bastım
Şimdi gelirse yüzde 20sinimi Alicam yaman reis1.5 üstler bende biraz daha fazla vip üyeyim özel oranlar tanıtıyorlar hadi hayırlısı bastım
Gelirse %20 si senin kardeşim umarım gelir sende bir çekiliş yapar dağıtırsın millete inşallah temennimiz bu yöndeŞimdi gelirse yüzde 20sinimi Alicam yaman reis
Tabiki de dağıtırımGelirse %20 si senin kardeşim umarım gelir sende bir çekiliş yapar dağıtırsın millete inşallah temennimiz bu yönde
Çok maç olmasa fazla basardım 4 maç var az bastık olsun gelsin deTuttsada bari mahcup olmasak sana güvenim tam ama
Kardeşim oynadım aşağıda kupon hadibol şanslarDende oranlar bir garip bu kupona iyi verir @Yamanbaba değerlendirilir Ekli dosyayı görüntüle 272093
Orana bak maşallah hadi bakalım bol şans sanadaKardeşim oynadım aşağıda kupon hadibol şanslar
Bir dostumuzun da tavsiyesi şu şekildeydi buna da oynadımOrana bak maşallah hadi bakalım bol şans sanada
Buda gelir bakBir dostumuzun da tavsiyesi şu şekildeydi buna da oynadım
Bolsans olsun dostBir dostumuzun da tavsiyesi şu şekildeydi buna da oynadım
Ins reis ya yarın zararı çıkarBütün kuponlar won olsun