- 552
- 289
- 63
Arkadaşlar bugün kolaybet denen siteden 300 tl çekim taleninde bulundum 3.000 olarak göndermişler herhangi bir sıkıntı olurmu. Şuan için geri dönüş olmadı...
Cekim yontemi nedirArkadaşlar bugün kolaybet denen siteden 300 tl çekim taleninde bulundum 3.000 olarak göndermişler herhangi bir sıkıntı olurmu. Şuan için geri dönüş olmadı...
Ne sıkıntısı olacak bro sağlam bir şekilde ez parayı afiyet olsun 😄Arkadaşlar bugün kolaybet denen siteden 300 tl çekim taleninde bulundum 3.000 olarak göndermişler herhangi bir sıkıntı olurmu. Şuan için geri dönüş olmadı...
payfix ile çekmiştim, heyecandan belki şikayet olur aranırım diye hemen banka kartıma çektim.Cekim yontemi nedir
eyvallah hocam sağolasın.Ne sıkıntısı olacak bro sağlam bir şekilde ez parayı afiyet olsun 😄
eyvallah hocam haklısın, ilk defa böyle birşey geldi başıma heyecandan hemen banka kartıma çektim sıkıntı olmasın diye.kısmet işte kardeş bir şey olmaz milleti çarptıklarına saysınlar
Aynen ondan sordum bak demisti dersin benim bildigim kolaybet farkedince acigi parayi almak icin her turlu cirkeflige basvurur.Beter olsunlar ama onca insanin parasina coktu bunlar...Sakin geride atma isteseler bile ye afiyet olsunpayfix ile çekmiştim, heyecandan belki şikayet olur aranırım diye hemen banka kartıma çektim.
yok hocam iade falan etmem isterse amuda kalksınlar canlı yayınada çıksalar artık o para bende.Aynen ondan sordum bak demisti dersin benim bildigim kolaybet farkedince acigi parayi almak icin her turlu cirkeflige basvurur.Beter olsunlar ama onca insanin parasina coktu bunlar...Sakin geride atma isteseler bile ye afiyet olsun
çektim hemen hocam direk dolar aldım...Bu tarzda bi olay başıma gelmişti , banka hesabımı patlattılar sen en iyisi o parayı nakit çek dost
Aynen siteleri risk birimleri 3 binleri 5 binleri gozu kapali siliyolar , acimamak lazimDostum afiyetle ye bi pok olmaz. Acımayın su sitelere ya
cümleye nasıl başladın nasıl bitirdin be kardeşimvalla kardeşim helale haram karıştırma fazlasını gönder geri sorna çıkar bir yerden ama çıkmayabilirde sen bilin