Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yardim-Bilgi Lütfen

kirmani38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,095
892
113
Dünden beri full zarardayiz .Son 23 TL kaldı payfixte bunu nereye atabilirim acaba..genelde yüksek Payfix işlemi sağladığım için şuan nereye yatırılır bilmiyorum

fantazi1973

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
914
269
63
23 tl icin cırpınma bitmus gitmus iste.Daha kazanma ümidimi yasiyorsun.2 dk sonra rulette oda gidicek .Gecmus olsun.yeni para arayisina gir artik

kirmani38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,095
892
113
23 tl icin cırpınma bitmus gitmus iste.Daha kazanma ümidimi yasiyorsun.2 dk sonra rulette oda gidicek .Gecmus olsun.yeni para arayisina gir artik
Ümit olmadan nasıl olacak kardeşim..mobil odeme yapıp aldığım 60 TL ile gün sonunda 8bin yaptım geçen ay .denk gelme ve şans meselesi

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,366
48,013
113
Ümit olmadan nasıl olacak kardeşim..mobil odeme yapıp aldığım 60 TL ile gün sonunda 8bin yaptım geçen ay .denk gelme ve şans meselesi
Isin sikinti bro simdilik o parayi unut sen .payfixte cok mallik var.mesela para aticaksin kime atiyorsun teyit etme sansin yok isim siy isim cikmiyor

kirmani38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,095
892
113
Isin sikinti bro simdilik o parayi unut sen .payfixte cok mallik var.mesela para aticaksin kime atiyorsun teyit etme sansin yok isim siy isim cikmiyor
Sistem otomatik anlık olduğu için onun pek önemi yok kardeşim.

Ne farkederki teyit olup olmaması.Site güvenilor olduktan sonra
Ben 1xbete bu ay 50k civarı yatrdim payfixle
Aynen bende 1xbette Payfix kullanıyorum..Jeton güzel ama tekrar hesap onayı istedi o yüzden bıraktım..şuan Payfix güzel 1xbette çekimler 10 dk sürmüyor.

Lanet 1xbette vip olduk 1000 TL kayiba 10 TL cashback veriyor

erdalbakkal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,259
3,918
113
Sistem otomatik anlık olduğu için onun pek önemi yok kardeşim.

Aynen bende 1xbette Payfix kullanıyorum..Jeton güzel ama tekrar hesap onayı istedi o yüzden bıraktım..şuan Payfix güzel 1xbette çekimler 10 dk sürmüyor.

Lanet 1xbette vip olduk 1000 TL kayiba 10 TL cashback veriyor
Dostum arkadaş diyor ki siteye yatırım demiyor mesela kuzenine para göndereceksin paparada ve ibana gönderim de isim soyisim çıkıyor ve yanlış kişiye gönderme şansın yok ama payfixte gonderdikten sonra görünüyor yanlış kişiye gondersen bile gonderdikten sonra anlaşılıyor