- 210
- 74
- 28
arkadaşlar selamın aleyküm bi süredir yoktum 2019 da işlenmiş bi suçum vardı 2 yıl 7 ay hapis cezası verilmiş ve karara itiraz ettim şu an dosya yargıtayda böyle bi durum başına gelen var mı karar kesinleşir mi yoksa bozulur mu
Suçun ne kralarkadaşlar selamın aleyküm bi süredir yoktum 2019 da işlenmiş bi suçum vardı 2 yıl 7 ay hapis cezası verilmiş ve karara itiraz ettim şu an dosya yargıtayda böyle bi durum başına gelen var mı karar kesinleşir mi yoksa bozulur mu
HırsızlıkSuçun ne kral
2019 da yaşanılmış ve çocuk aklıylaya yapılmış bişey işteForumda bir hırsızımz eksikti onu da bulduk aq
İnsanların hayelleriniNe çaldıydın kral
Bozulmazarkadaşlar selamın aleyküm bi süredir yoktum 2019 da işlenmiş bi suçum vardı 2 yıl 7 ay hapis cezası verilmiş ve karara itiraz ettim şu an dosya yargıtayda böyle bi durum başına gelen var mı karar kesinleşir mi yoksa bozulur mu
Ya napicqn aq ceza yemezse sendemi çalacaksn 😂😂Ne çaldıydın kral
Umarım o cezayı alır yatarsın. Birde hirsizlikmis. Milletin malına göz koyarsan cezasını çekersinarkadaşlar selamın aleyküm bi süredir yoktum 2019 da işlenmiş bi suçum vardı 2 yıl 7 ay hapis cezası verilmiş ve karara itiraz ettim şu an dosya yargıtayda böyle bi durum başına gelen var mı karar kesinleşir mi yoksa bozulur mu
Adam şeytana uymuş yapmış bir hata neden öyle diyorsun hayatta bir tek senmi kusursuz yaşıyorsun laUmarım o cezayı alır yatarsın. Birde hirsizlikmis. Milletin malına göz koyarsan cezasını çekersin
Dostum, geçmiş olsun, da !! bu konunun yeri burası değil , burada avukat ve savcı veya adliye mensubu, yargıçların bilgisine sahip insan bulamazsın.Bunu en yakın bir avukata giderek ogrenebilirsin.arkadaşlar selamın aleyküm bi süredir yoktum 2019 da işlenmiş bi suçum vardı 2 yıl 7 ay hapis cezası verilmiş ve karara itiraz ettim şu an dosya yargıtayda böyle bi durum başına gelen var mı karar kesinleşir mi yoksa bozulur mu
Bak birader şeytan falan edebiyatına girme bence. Şeytan varsa melekte var. Bir suç ne olursa olsun cezalandırılmalı. Aç kal acindan öl yine hırsızlık yapmayacaksın kimsenin malına emeğine göz dikmeyeceksin. İyi valla yap yap şeytana uydum ne güzel. Hatalar küçük hatalar olmali6. Hırsızlık bir hata değil suçtur ve şeytana mal edilemez. Senin malını birisi çaldığında aman şeytana uymuş mu diyeceksin? Bu kadar iyi bir insan mısın? Eğer öyleyse adres ver hırsızlar kapına dayansın. Bırakın şu duygu edebiyatlarini artıkAdam şeytana uymuş yapmış bir hata neden öyle diyorsun hayatta bir tek senmi kusursuz yaşıyorsun la
Sırada izdivaç var galibaŞu forum ne kadar garip bir yer oldu kimisi engelli olduğu için çalışabilecegi iş ariyo kimisi hırsızlıktan yediği ceza bozulurmu diye soruyor
Avukata sordum yine kararı onlar verir dedi ben başından böyle bi olay geçiren varmı diye sordumDostum, geçmiş olsun, da !! bu konunun yeri burası değil , burada avukat ve savcı veya adliye mensubu, yargıçların bilgisine sahip insan bulamazsın.Bunu en yakın bir avukata giderek ogrenebilirsin.
Sen bir hırsız bul senin gibi ona bir sor yol yordam gösterirAvukata sordum yine kararı onlar verir dedi ben başından böyle bi olay geçiren varmı diye sordum