- 2,248
- 1,013
- 113
dostlar konusunu açmıştım daha önceden bi kızla dateye çıktım hatırlayanınız olur yarın sabah kahvaltıya çıkartıyorum ilk kahvaltımız olcak kızla ciddi düşünüyoruz yine biraz taktik veren olursa sevinirim😀
La havle ve le havre banka havale payfix mefetedostlar konusunu açmıştım daha önceden bi kızla dateye çıktım hatırlayanınız olur yarın sabah kahvaltıya çıkartıyorum ilk kahvaltımız olcak kızla ciddi düşünüyoruz yine biraz taktik veren olursa sevinirim😀
anlamadım dostLa havle ve le havre banka havale payfix mefete
Sen kumar oynayan bi adamsın senin neyine ki öyle işler hele hele ciddi düşünmek ? hahadostlar konusunu açmıştım daha önceden bi kızla dateye çıktım hatırlayanınız olur yarın sabah kahvaltıya çıkartıyorum ilk kahvaltımız olcak kızla ciddi düşünüyoruz yine biraz taktik veren olursa sevinirim😀
Kadınları bu kadar büyük nimet olarak görmeyin dostum bunu hissederse kullanmaya başlar senin benim gibi bir insan o da tek farkı dişi olması kendin ol yeterdostlar konusunu açmıştım daha önceden bi kızla dateye çıktım hatırlayanınız olur yarın sabah kahvaltıya çıkartıyorum ilk kahvaltımız olcak kızla ciddi düşünüyoruz yine biraz taktik veren olursa sevinirim😀
kral kızla 2 aydan beri konuşuyoruz açılcam yarınSen kumar oynayan bi adamsın senin neyine ki öyle işler hele hele ciddi düşünmek ? haha
dost burdakiler dişiyi sadece starlight princesste görüyor ne anlatıyonKadınları bu kadar büyük nimet olarak görmeyin dostum bunu hissederse kullanmaya başlar senin benim gibi bir insan o da tek farkı dişi olması kendin ol yeter
Ciddi düşündüğün kızla her eylemi buraya niye yazıyosun kardeşim kırık mısınız ya kahvalttıdan sınra eve Geçersenis onlarıda yaz merak ederizanlamadım dost
çok yanlış düşünüyorsun dostum ne alaka simdi kumar oynayan adam ilişki yapamaz mı?dost burdakiler dişiyi sadece starlight princesste görüyor ne anlatıyon
sully çok boş konuşuyosun haberin olsun ne bu tavır?Ciddi düşündüğün kızla her eylemi buraya niye yazıyosun kardeşim kırık mısınız ya kahvalttıdan sınra eve Geçersenis onlarıda yaz merak ederiz
Fazla merak iyi değildirCiddi düşündüğün kızla her eylemi buraya niye yazıyosun kardeşim kırık mısınız ya kahvalttıdan sınra eve Geçersenis onlarıda yaz merak ederiz
yapar dost neden yapamasın kredi çektirebilceğin temiz birini arıyorsan mutlaka yapmalıçok yanlış düşünüyorsun dostum ne alaka simdi kumar oynayan adam ilişki yapamaz mı?
2 aydır acilmadiysan kahvaltini yap hesap gelmeden açıl reddedilirsen hesabı ona bırakıp kaçarsın sonra gelsin dede prenseskral kızla 2 aydan beri konuşuyoruz açılcam yarın
Mantıklı bbsully çok boş konuşuyosun haberin olsun ne bu tavır?
bak bu iyi fikir dost😂2 aydır acilmadiysan kahvaltini yap hesap gelmeden açıl reddedilirsen hesabı ona bırakıp kaçarsın sonra gelsin dede prenses