- 1,320
- 829
- 113
Uff abla işe el atarsa bol swetli kacamakli bi kahvaltı olur 😂😂
Uff abla işe el atarsa bol swetli kacamakli bi kahvaltı olur 😂😂
Ne aşkı reis yorum atanların çoğu torununu evlendirme hazırlığı yapıyordostlar düşünceliriniz için sağolun linçleyende oldu iyi yorum yapanda linçleyenler için söylüyorum umarım bir gün böyle bi duruma düşersinizde heycanın verdiği aşkın verdiği hisleri hissedersiniz hepinize hayırlı akşamlar iyi geceler @Shellac 🔐
çok teşekkür ederim dost düşüncelerin için🙏🏻Samimi davran özel hissettir kendini kasma zaten illa arkadaşlarıyla da çıkıyordur dışarı onlardan farklı olarak davran bazen insan heyecanlanıp saçmalar saçmalamamaya çalış neysen o gibi davran emin ol daha çok hoşuna gider , ince şeylere önem veriyor kadınlar sokaktan bi çiçek koparıp versen bile hoşuna gider . En önemli önerim de şu olur ufakta olsa hatıra olarak saklayabileceği özellikle odasına koyabileceği bir hediye ver ona basit bi gece lambası bile olur gece uyumadan önce hep aklına sen gelirsin. 6 sene ilişki yürüttüm bu dediklerimin hepsini yapmışımdır ama kumar yüzünden mahvoldu her şey. Benim sana diğer bi tavsiyem de ilişkinin genelinde kıskan ama kısıtlama , özle ama darlama , sev ama çok şımartma , sor ama çok derine inme travmaları olabilir tetiklemesin.
ilişkinin genelinde de çok geçmişi irdeleme o seni hayatına aldıysa geçmişini sorman için değil geleceğini değiştirmen için alacaktır.
iyi şanslar kahvaltında.
@a2daflex
Cok ılımlısın bugun enısteÇocuk 18 yaşında sizin gibi düşünemiyor işte konu açmış sormuş
Sektörde sadece para verirken ciddiye alınırsın dost böyle konular açarsan madara olursun
Selpak varmı aglayacamSamimi davran özel hissettir kendini kasma zaten illa arkadaşlarıyla da çıkıyordur dışarı onlardan farklı olarak davran bazen insan heyecanlanıp saçmalar saçmalamamaya çalış neysen o gibi davran emin ol daha çok hoşuna gider , ince şeylere önem veriyor kadınlar sokaktan bi çiçek koparıp versen bile hoşuna gider . En önemli önerim de şu olur ufakta olsa hatıra olarak saklayabileceği özellikle odasına koyabileceği bir hediye ver ona basit bi gece lambası bile olur gece uyumadan önce hep aklına sen gelirsin. 6 sene ilişki yürüttüm bu dediklerimin hepsini yapmışımdır ama kumar yüzünden mahvoldu her şey. Benim sana diğer bi tavsiyem de ilişkinin genelinde kıskan ama kısıtlama , özle ama darlama , sev ama çok şımartma , sor ama çok derine inme travmaları olabilir tetiklemesin.
ilişkinin genelinde de çok geçmişi irdeleme o seni hayatına aldıysa geçmişini sorman için değil geleceğini değiştirmen için alacaktır.
iyi şanslar kahvaltında.
@a2daflex
doğru enişte burda sadece para konusu geçiyor sağolasın🙏🏻Çocuk 18 yaşında sizin gibi düşünemiyor işte konu açmış sormuş
Sektörde sadece para verirken ciddiye alınırsın dost böyle konular açarsan madara olursun
Dost eline sağlıkta bir şey soracağım merak ettiğimden.Ben karşımdaki kişinin geçmişiyle ilgili her haltı didikliyorum dediğin gibi tramvaları var tetikleniyor ama inadına dikine soruyorum.Defalarca kez bu sebepten dolayı kavga kıyamet etmişimdir.Her seferinde lan sormayacağım diyorum durduramıyorum kendimi.Bunu nasıl aşıyorsunuz nasıl normal bir şekilde geçmişi yok sayarak merak etmeden duruyorsunuz.Sorun bende mi acaba awSamimi davran özel hissettir kendini kasma zaten illa arkadaşlarıyla da çıkıyordur dışarı onlardan farklı olarak davran bazen insan heyecanlanıp saçmalar saçmalamamaya çalış neysen o gibi davran emin ol daha çok hoşuna gider , ince şeylere önem veriyor kadınlar sokaktan bi çiçek koparıp versen bile hoşuna gider . En önemli önerim de şu olur ufakta olsa hatıra olarak saklayabileceği özellikle odasına koyabileceği bir hediye ver ona basit bi gece lambası bile olur gece uyumadan önce hep aklına sen gelirsin. 6 sene ilişki yürüttüm bu dediklerimin hepsini yapmışımdır ama kumar yüzünden mahvoldu her şey. Benim sana diğer bi tavsiyem de ilişkinin genelinde kıskan ama kısıtlama , özle ama darlama , sev ama çok şımartma , sor ama çok derine inme travmaları olabilir tetiklemesin.
iyi şanslar kahvaltında.
@a2daflex
Niye ne var orda orjinal açalım üyelik yok bizimyav gidin mojobet multi açın ag
ohoo dost naptın siteden çektiğim parayla arabayı değişirim sabahNiye ne var orda orjinal açalım üyelik yok bizim
Deneme mi var nedir link at bizde bisiklet alalımohoo dost naptın siteden çektiğim parayla arabayı değişirim sabah
konu açarım dost bakarsınDeneme mi var nedir link at bizde bisiklet alalım
Ben sizin duygularınızı hiç yasamadim dost benim hatunun geçmişi de benim geleceği de 15 yaşında çıkmaya başladık zaten bı gecmisi yoktu benle büyüdü 13 sene çıktım 1 senedir nişanlıyım Eylül'de düğünüm varDost eline sağlıkta bir şey soracağım merak ettiğimden.Ben karşımdaki kişinin geçmişiyle ilgili her haltı didikliyorum dediğin gibi tramvaları var tetikleniyor ama inadına dikine soruyorum.Defalarca kez bu sebepten dolayı kavga kıyamet etmişimdir.Her seferinde lan sormayacağım diyorum durduramıyorum kendimi.Bunu nasıl aşıyorsunuz nasıl normal bir şekilde geçmişi yok sayarak merak etmeden duruyorsunuz.Sorun bende mi acaba aw
Valla kac beygir aldinohoo dost naptın siteden çektiğim parayla arabayı değişirim sabah
İstsa gelirimBen sizin duygularınızı hiç yasamadim dost benim hatunun geçmişi de benim geleceği de 15 yaşında çıkmaya başladık zaten bı gecmisi yoktu benle büyüdü 13 sene çıktım 1 senedir nişanlıyım Eylül'de düğünüm var
Canlıda sıra olmadan ilk bana söylekonu açarım dost bakarsın
Kocaeli dostİstsa gelirim
geçmişi takacaksan köyden eline el değmemiş bakire bi kız bulcaksın çözümü bu jddjfjjf nasıl senin bi geçmişin varsa kadının da var. geçicez bunlarıDost eline sağlıkta bir şey soracağım merak ettiğimden.Ben karşımdaki kişinin geçmişiyle ilgili her haltı didikliyorum dediğin gibi tramvaları var tetikleniyor ama inadına dikine soruyorum.Defalarca kez bu sebepten dolayı kavga kıyamet etmişimdir.Her seferinde lan sormayacağım diyorum durduramıyorum kendimi.Bunu nasıl aşıyorsunuz nasıl normal bir şekilde geçmişi yok sayarak merak etmeden duruyorsunuz.Sorun bende mi acaba aw
Hayır ilk benn bennn 😂😂Canlıda sıra olmadan ilk bana söyle
Çok şanslısın dost çok sevindim senin adına Allah ömür boyu mutlu etsin yengeyle seni.Keşke senin gibi ilişkiye sahip olsaydım ama olmadı o şans.Bendede sorun var sanırım şuraya gidelim diyor daha önce buraya geldin mi biriyleden başlıyorum konu konuyu alıyor en son kavga kıyamrtBen sizin duygularınızı hiç yasamadim dost benim hatunun geçmişi de benim geleceği de 15 yaşında çıkmaya başladık zaten bı gecmisi yoktu benle büyüdü 13 sene çıktım 1 senedir nişanlıyım Eylül'de düğünüm var