- 390
- 200
- 43
Tecavüz etme de ne yaparsan yap
GevşekTecavüz etme de ne yaparsan yap
Günaydın herkese.. Bu ben değilim yawru Kaneko bu@Kaneko55 yan hesaptan da taktik işlerini mi goruyon dost
😂😂😂😂😂La havle ve le havre banka havale payfix mefete
Hatun dediğin Fawori geçilmez demez. Orda gelir Pıtır Basar gider mesafe kısa der. 😉3. ayakta kimi tek atalım diye sor
Deniz Efe gelir A.Çelik vermez grup koşuyu derse hemen nikah dairesine götür
Yavru kusun ağzı büyük olur dayı bilirsin bol şansGünaydın herkese.. Bu ben değilim yawru Kaneko bu
Köy kahvaltısı olan bir yere gidin, pastaneye gitmeyi aklından geçirme ! Ortamı otantik olsun mümkünse.Kiz seninle temasta bulunmaya istekliyse, yani eline, saçına dokunmak vs gibi , sana iyice sokulmak gibi hatta öpmek istemek gibi 🔥yabani davranma, ama ölçüyü de kaçırma Bol sans.En önemlisini unuttum ; sakın ha evlilik sözü geçmesin konusmalarinizdadostlar konusunu açmıştım daha önceden bi kızla dateye çıktım hatırlayanınız olur yarın sabah kahvaltıya çıkartıyorum ilk kahvaltımız olcak kızla ciddi düşünüyoruz yine biraz taktik veren olursa sevinirim😀
Bu kadar özgüvensiz isen işin zordostlar konusunu açmıştım daha önceden bi kızla dateye çıktım hatırlayanınız olur yarın sabah kahvaltıya çıkartıyorum ilk kahvaltımız olcak kızla ciddi düşünüyoruz yine biraz taktik veren olursa sevinirim😀
Anlıcak bişey yok zaten boş konuşmuş her zamanki gibianlamadım dost
%70 agf yi herkes tek atarHatun dediğin Fawori geçilmez demez. Orda gelir Pıtır Basar gider mesafe kısa der. 😉
Bu ne saçma bi yorum. Ruh hastası.Tecavüz etme de ne yaparsan yap
Yawru kaneko gördün mü Pıtırı 2.lik yaptı süprizden 😉%70 agf yi herkes tek atar
gel biz yıkalım paraya gidelim derse bi de
ona gerçekleri söyle. ben iflah olmaz bir kumarbazım de. tepkisine bak. sonradan zaten öğrenecek. baştan söylemen daha mantıklı.kral kızla 2 aydan beri konuşuyoruz açılcam yarın