- 103
- 55
- 28
Dostlar anlatın da az eğlenelim benimki rulette 1k yatırımı kaybedip son 2 tl den xtreme rulette 1k x yakalamaktı sonra da kayıp bonusu talep etmekte😂
Hiç haberimiz olmadıJasminde geçen sene 10k kaybedip önceki geceki çekim yatırım farkına göre eklediği 412 tlyi rulette 38 bin yapmıştım. 10 k varken olsaydı o oyunun gidişatı para 200ü görürdü ama nedense hep kayıp bonusu alınca dönüyor şans
Nasıl olmuyor aw 2 kere bonus hunt konusu açtım 10 20 binlik belki de senle aramız yokkenki zamana denk gelmiştirHiç haberimiz olmadı
10 oranlık kupon çıkarabilir misin kendine güveniyor musunHiç haberimiz olmadı
Rollingte daha iyi olucagimi düşünüyorum10 oranlık kupon çıkarabilir misin kendine güveniyor musun
Tamam dm at agRollingte daha iyi olucagimi düşünüyorum
Aynen açtın bir arkadaş ın parası diye ulan sen var ya şeytan olmuşun ama ele verdin kendini enişte unutmaz 😁Nasıl olmuyor aw 2 kere bonus hunt konusu açtım 10 20 binlik belki de senle aramız yokkenki zamana denk gelmiştir
Sen at bakım siftah sendenTamam dm at ag
Bu jasminbet güvenilir mi hacı ? yüksek kazançları ödüyor mu ?Jasminde geçen sene 10k kaybedip önceki geceki çekim yatırım farkına göre eklediği 412 tlyi rulette 38 bin yapmıştım. 10 k varken olsaydı o oyunun gidişatı para 200ü görürdü ama nedense hep kayıp bonusu alınca dönüyor şans
NSNXNSJXJSJJXJSJCTamam dm at ag
Abi arkadaşımın parası benim paramdır ortağız biz kazanan bana da vermek zorunda ayrıca o zamanlarda dmden dağıtım yaptım bonus hunt kazanmasa da normal zamanda da yapıyorum bana gülle gelenlere bi papatya uzatıyorumAynen açtın bir arkadaş ın parası diye ulan sen var ya şeytan olmuşun ama ele verdin kendini enişte unutmaz 😁
Richmond Kickers ChesterfieldSen at bakım siftah senden
Dost yapıyoruz yapıyoruz da elde var 0 hahdkldpwldnJasminde geçen sene 10k kaybedip önceki geceki çekim yatırım farkına göre eklediği 412 tlyi rulette 38 bin yapmıştım. 10 k varken olsaydı o oyunun gidişatı para 200ü görürdü ama nedense hep kayıp bonusu alınca dönüyor şans
Gül daha kıymetli uzat bakalım abine bir ebe gümeciAbi arkadaşımın parası benim paramdır ortağız biz kazanan bana da vermek zorunda ayrıca o zamanlarda dmden dağıtım yaptım bonus hunt kazanmasa da normal zamanda da yapıyorum bana gülle gelenlere bi papatya uzatıyorum
En fazla 120 bin çektim 3 günde çektim günlük çekimi max 40 bin. Sitede 640 bin çekim 400e yakın yatırım var 4 5 senede risk birimi kararıyla rulette 10 tl limit yedim bıraktım siteyiBu jasminbet güvenilir mi hacı ? yüksek kazançları ödüyor mu ?
Tenis akarRichmond Kickers Chesterfield
Christos FC
Maçı var 1-0. İlk yarıyı komple izledim, bence ev sahibi bi tane daha tıklar rahat tek kale oynadılar ama oranı düşük 1,47.. YTD...
@SULLY önce davrandı abiGül daha kıymetli uzat bakalım abine bir ebe gümeci