- 71,312
- 43,851
- 113
Bırakcan mı iban lATenis akar
Bırakcan mı iban lATenis akar
Bol şans kralllllTenis akar
Aktırt bakalım gece gece canımız sıkılmasınTenis akar
Bizde sullyden gördük diye attık oltayı zaten@SULLY önce davrandı abi
Ramazanda tenis izlemeyin ama fena etkisi oluyoAktırt bakalım gece gece canımız sıkılmasın
Dost ben ne zaman 5k bandına gelirim acaba, geçen 4k ile başladığım serüvenim bile 4001 tl olmadan sonlandı delirecem.He bide bi comebackte can ciğer @irrest1ble benimle bi miktar paylaştı bende de 250 vardı bi sitede onu 1100 yaptım çektim 1 2 saat önce de rulette 16 32 ye 54 tl basmıştım 100 x koydu. Kısacası 300 liradan 5 k bandına geldik
Kumar aga bilemem bi gün cep dolu gezersin bi gün gtünde don durmazDost ben ne zaman 5k bandına gelirim acaba, geçen 4k ile başladığım serüvenim bile 4001 tl olmadan sonlandı delirecem.
Dost 4k ya 1.30 atsan gene 5 oluyor ne oynadjn merak ettimDost ben ne zaman 5k bandına gelirim acaba, geçen 4k ile başladığım serüvenim bile 4001 tl olmadan sonlandı delirecem.
Ee bu @SULLY agam ne zaman roll yapacakKumar aga bilemem bi gün cep dolu gezersin bi gün gtünde don durmaz
Sana yemin ederim o gün kredi çekip çekip oynadım toplamda 25k zarar ettim, o günden sonra psikolojim bozuldu. Neye bassam gelmedi, şimdi o kuponları açıp göz yaşlarına boğulmak istemiyorum tekrardan. QNB Finansbank'ın da aw.Dost 4k ya 1.30 atsan gene 5 oluyor ne oynadjn merak ettim
Qnbyi de skp attı aradaSana yemin ederim o gün kredi çekip çekip oynadım toplamda 25k zarar ettim, o günden sonra psikolojim bozuldu. Neye bassam gelmedi, şimdi o kuponları açıp göz yaşlarına boğulmak istemiyorum tekrardan. QNB Finansbank'ın da aw.
Maç bakıyordurEe bu @SULLY agam ne zaman roll yapacak
Kredi çekip kumar oynamak mi kazanmaman normal hacı abiSana yemin ederim o gün kredi çekip çekip oynadım toplamda 25k zarar ettim, o günden sonra psikolojim bozuldu. Neye bassam gelmedi, şimdi o kuponları açıp göz yaşlarına boğulmak istemiyorum tekrardan. QNB Finansbank'ın da aw.
hocam sana nasıl ulaşabilirim benKredi çekip kumar oynamak mi kazanmaman normal hacı abi
Bana niye ulascan hacı abihocam sana nasıl ulaşabilirim ben
Kanka sarhoştum hafiften mal gibi hırslandıkça hırslandım. O gün uyurken o kadar zorlandım ki anlatamam. Kazandığım paraları kaybetmeyi bıraktım kazanacağım paraları da kaybetmeye başladım falan. Sonradan dizginleştim maksimum 200-300 ile başlıyorum gittiği yere kadar.Kredi çekip kumar oynamak mi kazanmaman normal hacı abi