O zaman sallaYok knk gorunmuyor
O zaman sallaYok knk gorunmuyor
Hemen öde hemen ..bende uzlastirmaciyimBeyler böyle bir mesaj geldi aradım uzlastirmada dedi 48 bin ile 100 bin arası cezaniz var diyor ama mağduriyet ten yararlanip 19 bin ödeme yapabilirsiniz dedi İstanbul Kartal adliyesi diye söylediler sizce dogrumudur nedir
Ödemek istiyorsanode tabikiKnk kadın diyorki İstanbul Kartal adliyesi vezneden odeyebilirisniz
Binlira ateşle hallederim benim amcam Vezirköprü muhtar adayı turan gayaaBeyler böyle bir mesaj geldi aradım uzlastirmada dedi 48 bin ile 100 bin arası cezaniz var diyor ama mağduriyet ten yararlanip 19 bin ödeme yapabilirsiniz dedi İstanbul Kartal adliyesi diye söylediler sizce dogrumudur nedir
Dost aynı sms bana geldi zatenBeyler böyle bir mesaj geldi aradım uzlastirmada dedi 48 bin ile 100 bin arası cezaniz var diyor ama mağduriyet ten yararlanip 19 bin ödeme yapabilirsiniz dedi İstanbul Kartal adliyesi diye söylediler sizce dogrumudur nedir
Dolandirici bunlar böyle günde 50 tane mesaj geliyor böyleBeyler böyle bir mesaj geldi aradım uzlastirmada dedi 48 bin ile 100 bin arası cezaniz var diyor ama mağduriyet ten yararlanip 19 bin ödeme yapabilirsiniz dedi İstanbul Kartal adliyesi diye söylediler sizce dogrumudur nedir
Niye dost sendemi onlardansın uyarı yapiyoz sadece bizcevap yazmamak lazım artık böyle başlıklara bırakın yatırsın
Biliyorum onu söyledinHergun üç beş tane banada geliyor bu SMS ler, engelliyorum başka no dan geliyor , üstüne arama da yapıyorlar, geçen birine yol param yok 500 at yol parası yapayım koydeyim şehire gidip öderim dedik atmadı pezeveng
Bunları dolandırıcı siteler yaptırıyor eminim bu konudaŞöyle dolandırıcı o bebelerine inanmayın artık. Gir e devlete bak dostum. A siktiklerim zaten kumarda tonla kayıp yaşıyoruz bide böyle dolandırıcı o bebeleriyle uğraşıyoruz.
@emre611994 banada 1 kere Çağlayan adliyesi dediler demek bunlar istanbulda iş görüyorlarBeyler böyle bir mesaj geldi aradım uzlastirmada dedi 48 bin ile 100 bin arası cezaniz var diyor ama mağduriyet ten yararlanip 19 bin ödeme yapabilirsiniz dedi İstanbul Kartal adliyesi diye söylediler sizce dogrumudur nedir
3 yıldan beri aynı olay bunlarHer hafta konusu açılıyor daha inanip konu acan aveller var bunun gibileri salatalık diye toprağa ekeceksin
Bana jigololuk cezası geldi skksjsjsBunlara ulaş istanbul 'dan bir gir taaa hakkariden doğudan çık dolandırıcı 'nin daniskasi bu g.v.t 'lar itibar etme bana da geldi sms 'ler yok anadolu hukuk yok asya hukuk ulaşamadım bir ulasssam neler olacak.ta yok
Dolandiriyor zatenBana böyle bir mesaj geldi bunlar dolandjrıcı baktım bi bok yokEkli dosyayı görüntüle 503421