Şimdi bu gerçekmiş cezamı yedim anlamadmMetin tabiki
Şimdi bu gerçekmiş cezamı yedim anlamadmMetin tabiki
Dolandicinin adı metin kardeşimŞimdi bu gerçekmiş cezamı yedim anlamadm
Ceza yok dolandirici bu kisiŞimdi bu gerçekmiş cezamı yedim anlamadm
Arkadaşım cevap verildi , dolandırıcı neden illa ceza yemek istiyorsun,Ceza ols e devletde gözükür değilmi ama diyorum ki e devletde gözükmüyor işleme girmedi diyor
Bu yaşa kadar sen iyi yaşamışsın boşver şükret hangi devlet whatsaptan yazıp para istiyo ne insanlar var ya 😂Watsapdan yazdılar Anadolu adliyesine ödeme yapacaksın diyor
Adamın dolandırılmak için verdiği çabayı takdir ettim. Yoksa içi rahat etmeyecek bir türlü,Arkadaşım cevap verildi , dolandırıcı neden illa ceza yemek istiyorsun,
DOLANDIRICI sen keyfine bak
Öyle deme icra borcum vardı watsapdan yazdılar daha önceBu yaşa kadar sen iyi yaşamışsın boşver şükret hangi devlet whatsaptan yazıp para istiyo ne insanlar var ya 😂
İcra borcu için avukat yazar normal tele bakmayınca ,korkutmak amaçlı.Öyle deme icra borcum vardı watsapdan yazdılar daha önce
Benim de vardı kimse yazmadı şuan Wodafon hat kapalı arıyorlar açmıyorum evin interneti Türk Telekom kapalı mağazaya var Migros MoneyPay kapalı kredi kartı kapalı varda var yazanı görmedimÖyle deme icra borcum vardı watsapdan yazdılar daha önce
Skypdan yazılır genelde inanma onlara kankaWatsapdan yazdılar Anadolu adliyesine ödeme yapacaksın diyor
Numara yazsak da kim görülür müBu uygulamayı indir
Hangi numara kimin gozukur
AynnNumara yazsak da kim görülür mü