- 2,856
- 1,171
- 113
Daha dün gece karakolda idim ifade vermek icin gittim . 2 tane banko ya oturmuş çevirip duruyorlardı Gold party de herkez oynuyor
ben sallamıyorum mk cezayı3-5 kişi cezaevine girmeden kimse sallamaz yasayı
Bende paylaştım bunu konu kapandıDostlar bu yeni haber umarım sıkıntı çıkmaz az kişi değil yani 400 bin kişi Ekli dosyayı görüntüle 655384
Kumar oynayanlar ile ne alakası var kardeşim bu konunun milleti ne tedirgin ediyonuz zamanında yemek sepeti de milletin kişisel verilerini sattıDostlar bu yeni haber umarım sıkıntı çıkmaz az kişi değil yani 400 bin kişi Ekli dosyayı görüntüle 655384
Hakaret etmek istemiyorum ama cidden zorluyorlar insanı maximen dostKumar oynayanlar ile ne alakası var kardeşim bu konunun milleti ne tedirgin ediyonuz zamanında yemek sepeti de milletin kişisel verilerini sattı
Bunlar göstermelik aradan 100 300 kişi seçilir para cezası verilir o kadar . Kota doldurmak için bu işin içinde söyleyemem olmayan iş adamı siyasetçi yok kimse buradan gelen geliri kesmez . Ara sıra yalandan bu haberleri servis ederler o kadar olan o seçilen 100 300 kişiye olur 🤣🤣🤣 çekiliş gibi düşün 🤭Dostlar bu yeni haber umarım sıkıntı çıkmaz az kişi değil yani 400 bin kişi Ekli dosyayı görüntüle 655384
Foruma girişte IQ testi şart dostHakaret etmek istemiyorum ama cidden zorluyorlar insanı maximen dost
Dost konu dediğin burada kapandı ama sadece senin için .Evet herkes korkuyo ama genel olarak büyük bı KONU BU KONU GENEL OLARAK KAPANMAZ . Umarım kimsenin canını yakmazlarBende paylaştım bunu konu kapandı
KesinlikleForuma girişte IQ testi şart dost