Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Yaşamak! (Yalnızlara)

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,220
1,763
113
@Malatyali44 bir şiirde ben yazabilirmiyim.

ZAMAN (HAZİNAN)

Ne gariptir hayat, öylesine akip geçiyor zaman.
Dünki pişmanliğa bugün dövünüyor, yarınları düşünmeden akıp geçiyor zaman.
Yolun yarısında, 35 inde zifiri karanlık geleceğime umarsızca yaş alip geçiyor zaman.
Kimi ekmek peşinde, kimi 25 inde gençliğini harcayıp bitiriyor zaman.
Ölüm atı kancıktır, bin ah edip bir nefeslik can verip göçürüyor zaman.
Karayi yazan kalem, kaderi çizen yaradan haşa değildir isyan, yanlizca benliğime bir sitem, bir sûkutu serzeniş ahlarım vahlarım ahmaklıklarım.
Gün doğuya, gece batıya varıp durmaksızın geçiyor zaman.
Yıllar içinde yıllar bir çiledir çektirip birde hayati sorgulatiyor zaman..
Saat gecenin bilmem kaçı, soytarıya kral tacı, güzelin çile harci güldürmeyip süründürüyor zaman.
Geldi yine uyku vakti, gecem günün ışığı uzaklara bakip bakip kapaniyor gözlerim yinede durmuyor ömür bitiriyor zaman.....

olmuşmu saçma sapan birşeyler salladik.

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,348
7,910
113
Birikirken güncesi yaşam kaydının
Her yaprakta acılar nakarat olmuş
Her acı olgun kılarken seni
Mevsim çoktan sonbahar olmuş...
384187_10150366742529316_487987239_n.jpg

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,348
7,910
113
@Malatyali44 bir şiirde ben yazabilirmiyim.

ZAMAN (HAZİNAN)

Ne gariptir hayat, öylesine akip geçiyor zaman.
Dünki pişmanliğa bugün dövünüyor, yarınları düşünmeden akıp geçiyor zaman.
Yolun yarısında, 35 inde zifiri karanlık geleceğime umarsızca yaş alip geçiyor zaman.
Kimi ekmek peşinde, kimi 25 inde gençliğini harcayıp bitiriyor zaman.
Ölüm atı kancıktır, bin ah edip bir nefeslik can verip göçürüyor zaman.
Karayi yazan kalem, kaderi çizen yaradan haşa değildir isyan, yanlizca benliğime bir sitem, bir sûkutu serzeniş ahlarım vahlarım ahmaklıklarım.
Gün doğuya, gece batıya varıp durmaksızın geçiyor zaman.
Yıllar içinde yıllar bir çiledir çektirip birde hayati sorgulatiyor zaman..
Saat gecenin bilmem kaçı, soytarıya kral tacı, güzelin çile harci güldürmeyip süründürüyor zaman.
Geldi yine uyku vakti, gecem günün ışığı uzaklara bakip bakip kapaniyor gözlerim yinede durmuyor ömür bitiriyor zaman.....

olmuşmu saçma sapan birşeyler salladik.
@canlımanyak böyle güzel şeyler yaz. Canımı ye. :) @Daimon reis de konuda ayağını denk al. Alimallah ağırlaştırılmış müebbet ban yersin. Tek ölür cansız gidersin 🤣

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,220
1,763
113
Adam hem manyak hem canlıdan oynuyor. Nickinin hakkını vermişsin. 🤣
Geçmiş olsun reis. Tansiyonun inip çıkmasın. Diğer türlüsü gelip gider, iner çıkar.
ya sinirlerim çok bozuldu 4 5 gun icinde sifirdan 10 k yapip sifirlamak ya kabuğu kiramadik pragmatic de sifirlaniyor her seferinde

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,348
7,910
113
ya sinirlerim çok bozuldu 4 5 gun icinde sifirdan 10 k yapip sifirlamak ya kabuğu kiramadik pragmatic de sifirlaniyor her seferinde
Forumdaki çoğu kullanıcı da aynı dertten muzdarip üzülme. Para yokken akıl sağlığımız yerine geliyor. Varken manyakcasina oynuyoruz. Kaybediyoruz kendimizi. Sağlık olsun.

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,220
1,763
113
Forumdaki çoğu kullanıcı da aynı dertten muzdarip üzülme. Para yokken akıl sağlığımız yerine geliyor. Varken manyakcasina oynuyoruz. Kaybediyoruz kendimizi. Sağlık olsun.
pragmatic nereye kadar boyle devam edicek bilmiyorum kime sorsam dedigin gibi pragmatic oyunlarinda patliyor herkes hirsiz saglayici olmuş yan kesici olmus sitelerde hep onlarin oyunlarini ön planda tutuyor sporda az biraz para yapip slotlarda geri veriyoruz paranin hamali olduk ordan al şuraya ver...

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,629
1,618
113
YAŞAMAK !
Yeniden başlamak hayata
Tüm yenilgilerin, yanılgıların, acıların ardında
Bir kartal yalnızlığında
Ve yeniden doğmanın kavgasında...

Yeniden başlamak hayata,
Bir bir tüketmişken dostlukları
Sırtında saplanmış hançerlerin parıltısında…
Sahte gülüşlerin, destek oluşların, timsah gözyaşlarının
Velhasılı tüm puştların hatırasında…

Yeniden başlamak hayata,
Bir kardelen misali en umulmaz anlarda
Sımsıcak bakışlarla…

Yeniden başlamak hayata,
Yine eyvallahsız,
Yine minnetsiz,
Ve tek tabanca !..

Ekli dosyayı görüntüle 542751

Ben bu dünyaya çocuk getirmenin bile anlamsız olduğunu düşünüyorum. Üstelik maddi açıdan hiçbir sorunum olmadığı halde. Sırf yaşlanınca birisi elimden tutsun diye bunu düşünmem açıkçası. Türkiyede yapılan evliliklerin çoğu da bence olması gerektiği için yapılıyor. Yani çoğu evliliği zaten samimiyetsiz görüyorum

Ben, istediğim zaman istediğim haltı edebilecek bir lükse sahibim. Beni kısıtlayacak birileri yok ve bu lüksten, bu konfordan hayatımın hiçbir döneminde vazgeçemem. İstediğim vakitte istediğim zaman istediğim şeyi yaparım ve evlilik, çocuklar insanı kısıtlıyor. Bana göre değil 😁

Sorumlukuklar insanı ciddi manada kısıtlıyorlar. İnsanların çoğu kurmalı robotlar gibi sanki. Herşeyleri programlı. Hayatta kendime fazlasıyla yetecek kadar maddiyata sahibim. Zengin değilim ki zengin bile olmak istemem açıkçası. Çünkü o da insana ciddi manada sorumluluk yüklüyor. Yani bir holding patronunun herşeyi planlı programlı olmak zorunda ve ciddi sorumluluklara sahip. Kaçta yatıp kaçta kalkacağı, hangi saatte hangi toplantılara katılacağı programlıdır ve nasıl giyenceğinden tutun üslubuna kadar oturmasından kalkmasına kadar herşeye de dikkat etmek, özen göstermek zorundadır. Kötü bir hayat bence. Hayret verici bir şekilde de çoğu insanın hayalini kurduğu birşey bu

Son düzenleme: