- 6,240
- 5,409
- 113
Harika adam aq yavKanka borcun felan varsa ona öde aw şehir şehir gezip bulur seni😂😂😂
Harika adam aq yavKanka borcun felan varsa ona öde aw şehir şehir gezip bulur seni😂😂😂
Teremyag kanka gariban statüsünden orijinal için kredi çekmek lazım memom😂😂Knka sende para varmış ya demiyon hiç, tereyağı luks artık 😄
Nerden bildin dostSabahtan kalan pogacayi ısıtacak, yemek hazırlıyor oluyo
Yokluğu çok iyi bilirim yaso 😄😄, suanlik karışık kebaba doğru gidiyorsun keske biraz daha bekleseydin yemeden önce 😄 yasos of kebabNerden bildin dost
Aclık çok zor bilinmiYokluğu çok iyi bilirim yaso 😄😄, suanlik karışık kebaba doğru gidiyorsun keske biraz daha bekleseydin yemeden önce 😄 yasos of kebab
Sen var beni tanımamakEy @Gfbridvan1907 sen kimsin ya
Dost iki günlük kupon mu yaptın iki servis attım geldim hala kupon sayiyorlarNerden bildin dost
Apo sen gene buluyon knka küflü de olsa 😄😄Aclık çok zor bilinmi
Teşekkürler dost beni tanıdın mıKupon tutarsa 1 adım daha yapayım. Kurbanlık hisse kişi sayısı arttı
Küflü ekmek ajjjajajsbdApo sen gene buluyon knka küflü de olsa 😄😄
Robin hood vardi iki gün evvel, ulaştı mi sana 😄😄, veresiye defterini kapattirirdiKüflü ekmek ajjjajajsbd
O zaman ben kendime 1.5 İskender bir litre limota birde künefe sparis edeyimKupon tutarsa 1 adım daha yapayım. Kurbanlık hisse kişi sayısı arttı
Nerde sın laaa Robin veresiye kabardı ulaş banaaRobin hood vardi iki gün evvel, ulaştı mi sana 😄😄, veresiye defterini kapattirirdi