Yapacak bir şey yok dost. Şans her şeyBı 150 alma ihtimalimiz vardı o da gitti
@yasyn55
Mk delisi başımı ağrıttı yemin ederim55 yaşındaki üye naber 🤣 @yasyn55
Yav sıkıntılı artık hiç muhattap olmuyorum yoksa bizim şehire taşındı sitelerden adresini bulur yarım saatte paketlerim de değmez vallahi 😄Mk delisi başımı ağrıttı yemin ederim
O herkese salça oluyor diye uğraştım onunla. Onu bir yakalarsam çok kötü olacak. Forumda 6 senedir varım bunun gibi embesilini görmedim. Bize bırakmadan sen kır kafasını ücretini aramızda toplar göndeririz sana 🤣🤣🤣Yav sıkıntılı artık hiç muhattap olmuyorum yoksa bizim şehire taşındı sitelerden adresini bulur yarım saatte paketlerim de değmez vallahi 😄
Bunun kafasında birisi çalışıyordu eski iş yerimde o aklıma geliyor yazık diyip geçiyorum hiç muhattap olmaya gerek yok. Modlara söyleriz bu forumun huzurunu bozuyor banlanmazsa biz girmeyiz foruma diyeO herkese salça oluyor diye uğraştım onunla. Onu bir yakalarsam çok kötü olacak. Forumda 6 senedir varım bunun gibi embesilini görmedim. Bize bırakmadan sen kır kafasını ücretini aramızda toplar göndeririz sana 🤣🤣🤣
Bunun banlanmaya değil dövülmeye ihtiyacı var dost. 😁😁 neyse başım ağrıdı ben biraz kestireyim. İyi sabahlar dostBunun kafasında birisi çalışıyordu eski iş yerimde o aklıma geliyor yazık diyip geçiyorum hiç muhattap olmaya gerek yok. Modlara söyleriz bu forumun huzurunu bozuyor banlanmazsa biz girmeyiz foruma diye
Direkt sikilmeye ihtiyacı varBunun banlanmaya değil dövülmeye ihtiyacı var dost. 😁😁 neyse başım ağrıdı ben biraz kestireyim. İyi sabahlar dost
İyi sabahlarBeyler burası kayıp oldu. Herkese teşekkürler. İyi sabahlar.
Sağlık olsun dost