Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Yatırımsız çevrimsiz 20 tl 100 yap çek

rebelyoung46

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13
0
1
MİLLETİ kandırmayı bırakın kimsenin yatırmamış bir kişinin yatmış belki oda sitenin elemanıdır kesinlikle üye olmayın ve para yatırmayın yine de siz bilirsiniz

Kalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,025
165
63
Ne saçmalıyorsunuz beyler 2 saat bekletti gece hallediyoruz dediler sabah bitti dediler yüklenmedi bile

ugur138

İlluminati
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,141
478
83
ben bu siteyi cozemedım ya şaka gbiler şimdi kuponu duzelttıler kazndı gozukuyo yok aynı ıpden hesap acanlar varmıs yuzde45 ınceleme bıtırmısler salı gunu odemeler tamamlanır dıyo :) harbiden gordugum en enteresan site odemesı gerceklesen varsa yazsın

ugur138

İlluminati
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,141
478
83
@FenerbahCHE ssite harbiden yatrdı mı sana odemeyı sitedeki hesabını foto atar msn ilgili konuya

wutcu12

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
64
1
8
la bu site para yatırır mı gittim bütün bilgilerimi değiştirdim orada normalde sistemin izin vermemesi lazım ama ismimi nskjnfdjvhjvn yaptım kabul etti alt yapı böyle ne bekliyorsun ki? canım sıkıldıkça orada ece var ona bağlanıyorum

rebelyoung46

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13
0
1
BİZİM yatırmadılar hala onay bekliyor görünüyor bakiyeyi sıfırlamışlar inanıyormusunuz yatıracaklarına

ugur138

İlluminati
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,141
478
83
bakıyen kactı kı kuponu tuttu mu gosterdıler

Abba58

Yeni üye
Yeni Üye
6
0
1
50 tl veriyorlar ama yatırım şartı var. Çekmek istediğin miktarın yarısı kadar yatirimda bulunup 1.25 orandan çevirmen gerekiyormuş

ugur138

İlluminati
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,141
478
83
bizi bu siteye bulastıranın aq .... neden yazdılar ki su siteyı foruma ya

ugur138

İlluminati
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,141
478
83
zikimin bası yatırırlar artık unutun o bakıyelerı yarın da butun hesapları kapasınlar da kurtulalım aq

ugur138

İlluminati
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,141
478
83
forumun 1ncı sayfasına git grrsun adı lazım değil bas harfi göt :)