İnşallah kazancin daim olurDostlar @Explosen16 e İban Atın Gönderimi O Yapacak Papara Limit Dolduğu İçin Çekim Yapamadık Havale İle Yapmak Zorunda Kaldım
@Shellac bilgin olsun reis
İnşallah kazancin daim olurDostlar @Explosen16 e İban Atın Gönderimi O Yapacak Papara Limit Dolduğu İçin Çekim Yapamadık Havale İle Yapmak Zorunda Kaldım
Benide alışmışım cekilise dostDostlar @Explosen16 e İban Atın Gönderimi O Yapacak Papara Limit Dolduğu İçin Çekim Yapamadık Havale İle Yapmak Zorunda Kaldım
Dm atsana bana biAdamda beni darliyor ama
Kürşatın makat yemez onu yapmayainş birine atmazda Banlatalım onu
1 kışı harıc tum oduller yollandı konuyu kıtleyebılırsın o da donerse 1 2 saate atarım yoksa ben yıcemArgo kullanmayalım dostum
la olum ayıp edıyon bunu yazdıgını onceden gorsem paranı yerdım vallaKürşatın makat yemez onu yapmaya
1 kışı harıc tum oduller yollandı konuyu kıtleyebılırsın o da donerse 1 2 saate atarım yoksa ben yıcem
nıye pısman oldun dost kesene bereket daha cok kazanırsın umarımYemin ederim öyle bir pişman oldum ki şu çekiliş konusunu açtığıma ilk başta konu 6 kişiye 100 TL di içimden geldi 150 Olsun 10. kişi diye kazananlara gönderemedim kazanan adamın mesajını bulamıyorum @Explosen16 dost teşekkür ederim sanada şimdi kazanıp da almayan kim var
Olum mu memleket bize baba diyip geçinemiyo sen nasıl gonuşun lanla olum ayıp edıyon bunu yazdıgını onceden gorsem paranı yerdım valla
pıkacu kaldı sade etıket attım donmedıYemin ederim öyle bir pişman oldum ki şu çekiliş konusunu açtığıma ilk başta konu 6 kişiye 100 TL di içimden geldi 150 Olsun 10. kişi diye kazananlara gönderemedim kazanan adamın mesajını bulamıyorum @Explosen16 dost teşekkür ederim sanada şimdi kazanıp da almayan kim var
arkamdan bos yapmada ne yaparsan yap hadıOlum mu memleket bize baba diyip geçinemiyo sen nasıl gonuşun lan
Esselaaaaaaarkamdan bos yapmada ne yaparsan yap hadı
ula bugun ne gol cıktı 1 golden hepsı yalan oldu offEsselaaaaaa
Dost dm yi görsen anlarsın kazanan kişileri seçemiyorum şarjım az dı zaten ilk başta çekim iptal oldu tabi haklı olarak kazanan adam yazıyor yarım saat olunca tekrar yazıyor ödül iletilmedi diye aradan başkası yazıyor karıştı gitti toparlayamadım ondan dolayı sana söyledim sen yaparmısın diye dağıtımınıye pısman oldun dost kesene bereket daha cok kazanırsın umarım
neyse bugun zarardık zararı cıkardı k sımdı kara gecmeye calıscam bakalım abd akar geceEsselaaaaaa
problem yok herkese attım parasını pıkacu kaldı sade kımse tatava yapamazDost dm yi görsen anlarsın kazanan kişileri seçemiyorum şarjım az dı zaten ilk başta çekim iptal oldu tabi haklı olarak kazanan adam yazıyor yarım saat olunca tekrar yazıyor ödül iletilmedi diye aradan başkası yazıyor karıştı gitti toparlayamadım ondan dolayı sana söyledim sen yaparmısın diye dağıtımı