Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yazlık / Çekiliş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yazlık

BJK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,878
6,858
113
Yemin ederim öyle bir pişman oldum ki şu çekiliş konusunu açtığıma ilk başta konu 6 kişiye 100 TL di içimden geldi 150 Olsun 10. kişi diye kazananlara gönderemedim kazanan adamın mesajını bulamıyorum @Explosen16 dost teşekkür ederim sanada şimdi kazanıp da almayan kim var

Explosen16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,579
4,944
113
Yemin ederim öyle bir pişman oldum ki şu çekiliş konusunu açtığıma ilk başta konu 6 kişiye 100 TL di içimden geldi 150 Olsun 10. kişi diye kazananlara gönderemedim kazanan adamın mesajını bulamıyorum @Explosen16 dost teşekkür ederim sanada şimdi kazanıp da almayan kim var
nıye pısman oldun dost kesene bereket daha cok kazanırsın umarım

Explosen16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,579
4,944
113
pıkacu kaldı sade etıket attım donmedı

Yazlık

BJK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,878
6,858
113
nıye pısman oldun dost kesene bereket daha cok kazanırsın umarım
Dost dm yi görsen anlarsın kazanan kişileri seçemiyorum şarjım az dı zaten ilk başta çekim iptal oldu tabi haklı olarak kazanan adam yazıyor yarım saat olunca tekrar yazıyor ödül iletilmedi diye aradan başkası yazıyor karıştı gitti toparlayamadım ondan dolayı sana söyledim sen yaparmısın diye dağıtımı

Explosen16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,579
4,944
113
Dost dm yi görsen anlarsın kazanan kişileri seçemiyorum şarjım az dı zaten ilk başta çekim iptal oldu tabi haklı olarak kazanan adam yazıyor yarım saat olunca tekrar yazıyor ödül iletilmedi diye aradan başkası yazıyor karıştı gitti toparlayamadım ondan dolayı sana söyledim sen yaparmısın diye dağıtımı
problem yok herkese attım parasını pıkacu kaldı sade kımse tatava yapamaz :D

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,671
23,774
113
S.a napionuz la vuruyonuzmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...