- 5,221
- 3,686
- 113
Giresunda dostYer neresi dost adres ver reklamın iyisi kötüsü olmaz
Giresunda dostYer neresi dost adres ver reklamın iyisi kötüsü olmaz
Hayırlı olsun , umarım güzel müşterilerin olur da bol kazançlı bir işe başlamış olursun.nisan ayında evlendim dostlar Ailelerimizle anlaşarak ufak bir masrafsız şekilde kır düğünü benzeri düğün yaptık. Eşimin birikimi ve kendi imkanlarımla ufakta olsa işletme sahibi olduk şuan da gayet iyi bir şekilde devam ediyoruz umarım bizi mahcup etmez burası
Ekli dosyayı görüntüle 566933
Ekli dosyayı görüntüle 566932
Konumu söylede gelelim branisan ayında evlendim dostlar Ailelerimizle anlaşarak ufak bir masrafsız şekilde kır düğünü benzeri düğün yaptık. Eşimin birikimi ve kendi imkanlarımla ufakta olsa işletme sahibi olduk şuan da gayet iyi bir şekilde devam ediyoruz umarım bizi mahcup etmez burası
uni yakını galibanisan ayında evlendim dostlar Ailelerimizle anlaşarak ufak bir masrafsız şekilde kır düğünü benzeri düğün yaptık. Eşimin birikimi ve kendi imkanlarımla ufakta olsa işletme sahibi olduk şuan da gayet iyi bir şekilde devam ediyoruz umarım bizi mahcup etmez burası
teşekkür ederim dostHayırlı olsun , umarım güzel müşterilerin olur da bol kazançlı bir işe başlamış olursun.
Allah utandırmasn dostum umarim herşey istediğiniz gibi olur hayırlı işler.Giresunda dost
Şehirin işlek caddesinde dost üniversite yakınları sezonluk oluyor maalesefuni yakını galiba
Vay hayırlı bereketli olsunnisan ayında evlendim dostlar Ailelerimizle anlaşarak ufak bir masrafsız şekilde kır düğünü benzeri düğün yaptık. Eşimin birikimi ve kendi imkanlarımla ufakta olsa işletme sahibi olduk şuan da gayet iyi bir şekilde devam ediyoruz umarım bizi mahcup etmez burası
Giresunda mekan dostKonumu söylede gelelim bra
Ohhoo çok uzak istdan nasıl gelicem hayırlı olsunGiresunda mekan dost
teşekkür ederim reis yolunuz düşerse ağırlarız sıkıntı yokOhhoo çok uzak istdan nasıl gelicem hayırlı olsun
Sertifikalı barmen lazımsa geliyim hementeşekkür ederim reis yolunuz düşerse ağırlarız sıkıntı yok
hem bilardo hem oyun tarzı olması iyi olur dikkate alacağımduvar kagidi yapistiriliyor maliyetli birşeyde değil yani dumduz renkde olmasindan kat kat iyidir duvar kagidi bak bunlarin hepsi duvar kağidı
Ekli dosyayı görüntüle 566941Ekli dosyayı görüntüle 566942Ekli dosyayı görüntüle 566943Ekli dosyayı görüntüle 566944
teşekkür ederim dostHayırlı olsun. Güzel kazançlar dilerim.
sertifikali barmensinnnn antalya bodrum gibi yerlerde degilsin şuan sezonun ortasinda 🐒Sertifikalı barmen lazımsa geliyim hemen
Kazancını kumarda yemezsen bakmazsın hayırlı işler bol kazançlarTeşekkür ederim Giresun'da dost