- 71,312
- 43,851
- 113
Dokunmayın da adama kendi kendine takılıyor işte . Dayı ben de senin gibi olcam yaşlanınca. Bu arada sigara sağlammış çorbacının numarasını dmden atarsan sevinirim
Vergi dolaylı vergiler var.yil sonu zarar gösteriyor muhasebeci,m)Dayi bu kazanclarin vergisi yok mu
Sakın ha hiç kimseye değil kendin ol.Dokunmayın da adama kendi kendine takılıyor işte . Dayı ben de senin gibi olcam yaşlanınca. Bu arada sigara sağlammış çorbacının numarasını dmden atarsan sevinirim
Çok doğru dedin her zaman haklısınSakın ha hiç kimseye değil kendin ol.
Dayi verhi memurlari kapinda dolascak dikkatli olVergi dolaylı vergiler var.yil sonu zarar gösteriyor muhasebeci,m)
Yani böyle. Ne kaybedersin hiçbir şey..Bu maç ilk yarıdan 0-1 dk.60' önceki maç 0-2 gremio almış.(14.nisan 23)
Bu maçı skor oynasam [ 0-3 ] veriririm.yada herhes 2.ci golü ev atacak diye verecek.fakat Bu futbolcular köle..dep atar yine de)Ekli dosyayı görüntüle 332495
Dostum forumda yasak canım kurban..)Dokunmayın da adama kendi kendine takılıyor işte . Dayı ben de senin gibi olcam yaşlanınca. Bu arada sigara sağlammış çorbacının numarasını dmden atarsan sevinirim
Kupon yattı bozdurmadim da..ama bu sefer acısını on kat ciksrmazsan ben de ..)Dk.21.gol 0-1 Monza.kaldi 1 gol kombinede.Ekli dosyayı görüntüle 332784Ekli dosyayı görüntüle 332785
24 saat geçti üstünden diye olsa gerek.Kupon yattı bozdurmadim da..ama bu sefer acısını on kat ciksrmazsan ben de ..)
Onwin dün 23.20 de cektik 2.5 şimdi talep verdim 195 kayıp bonus ekledi baya cömer bu site..
Tam 13 saat kafası varDokunmayın da adama kendi kendine takılıyor işte . Dayı ben de senin gibi olcam yaşlanınca. Bu arada sigara sağlammış çorbacının numarasını dmden atarsan sevinirim