Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yeter Basketbol Yeter Yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kirveee

2 zara seksenlik olduk Ekrem abi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,257
2,190
113
Allah belanı versin basketbol en Allahsız dal şüphesiz sporda
171 den üst aldım ilk periyot 52 atan takımlar ikinci periyot 30 atıyor resmen şikenin Allahı izleyin görün bayram harçlığı çıkartalım derken olanda gidiyor 😡😡😡
Bugün basketler biz harcadık forumda hep birlikte

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,969
3,599
113
İnsanoğluna verilmiş en büyük kötülük unutma özelliğidir eğer insanoğlunda unutma özelliği olmazsaydı çok başarılı olurdu
Defalarca bitti deyip oynamayacam almayacam deyip yine aldım basketi

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,482
22,739
113

bella

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,439
429
83
171 den üst aldım ilk periyot 52 atan takımlar ikinci periyot 30 atıyor resmen şikenin Allahı izleyin görün bayram harçlığı çıkartalım derken olanda gidiyor 😡😡😡
Final maçlarında oluyor bunlar dünkü fener maçıda öyle. Böyle maçlarda ilk çeyrek çok sayı çıkarsa ikinci çeyrek o kadar rahat atamazlar final serilerinde .

Kadir2810

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,918
2,710
113
Dost benden sana tavsiye guvendigin bahsin tersini oyna ben hep oyle yapiorum cogunlukla kazaniiorum herzaman. Ters

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,302
43,839
113
Beter ol ag

malazgirt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
417
194
43
52 atınca şike yok 30 atınca şike ha :)
Alemsiniz olum siz mis gibi 40.5 alt beleş para aldım
52 arkasına 40 bekleyen enayiler sayesinde büroları indiragandi

bella

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,439
429
83
İnsanoğluna verilmiş en büyük kötülük unutma özelliğidir eğer insanoğlunda unutma özelliği olmazsaydı çok başarılı olurdu
Ben basket oynarım hep kaybetsemde kazansamda esas kumarı bırakmak sorun , basket oynasan ne olur futbol oynasan ne olur yoksa

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,539
1,548
113
İsrail ligi hep tehlikeli hem futbolda hem basketbolda
Uzak durmak lazım şirketlere çalışan bir ülke çok berbat
Bence sadece Dünya Kupasında ve Şampiyonlar liginde şike yoktur. En azından olsa bile en az şike olan 2 organizasyondur. Diğer her yerde şike gırla

Nba ligi mesela. Şikenin kitabını yazarlar. Play offlarda şike yoktur ama orada da. En azından normal sezona nispeten daha azdır

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
Bence sadece Dünya Kupasında ve Şampiyonlar liginde şike yoktur. En azından olsa bile en az şike olan 2 organizasyondur. Diğer her yerde şike gırla
Hepsi ayarlı hepsi askeriyede bile bu kadar nizam yok
Kurulu düzen
Aynı saatte başlayan maçlara bak mesela aynı ligden birini sayrıyor golleri öbüründe gol yok
Gol oynuyorsun atmıyorlar alt diyorsun peş peşe goller geliyor
s.et oynama da görsünler topluca isyan edip bıraksak ders olsun onlara ben bi müddetliğe bıraktım
Prostesto ediyorum

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,482
22,739
113
Hepsi ayarlı hepsi askeriyede bile bu kadar nizam yok
Kurulu düzen
Aynı saatte başlayan maçlara bak mesela aynı ligden birini sayrıyor golleri öbüründe gol yok
Gol oynuyorsun atmıyorlar alt diyorsun peş peşe goller geliyor
s.et oynama da görsünler topluca isyan edip bıraksak ders olsun onlara ben bi müddetliğe bıraktım
Prostesto ediyorum
Prostesto

mytical91

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,538
2,190
113
Bu kayıp peşine saatlerce sürüklediğin adamların içine bir nebze su serpmistir 🤣
Her modeli gördüm yıllarca forumlarda bu bambaşka seviye her seferinde De hayranları var taktir ediyorum🤣

Abdu21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,252
932
113
Seninki unutmaktan ziyade kısa dönem belleğinde bir sorun var. Halk arasında balık hafızalı derler. Mesela roll açtığın zaman roll yaptirdigin adamları falan unutuyorsun 10 dakikada.

Musty065

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
144
26
28
Ilk periyotta 52 çıktı diye her periyot yuksek sayi mi cikmasi lazim bu nasil mantik? Ust oynayan yatsa sike diyor alt oynayan yatsa şike. Adamlar lig finali oynuyor isi gucu yok sen kupon yaptin diye şike yapacaklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...