- 6,804
- 3,116
- 113
Aynen kardesimBugün aktı Atletico hariç
Şaktarıda unutma 0-6
Aynen kardesimBugün aktı Atletico hariç
Şaktarıda unutma 0-6
aynen beklıyık bakalım sanslı kımDost beklemede konusu actigin icin kendin sececeksin .Gelirse cekilis acsan iyiydi O zaman cekilis olurdu
Sen şanslisindır ,😀aynen beklıyık bakalım sanslı kım
Gardaş kusura bakma görmedim ne sordunForum bencil çıkarcı kaynıyor soru sorduk o kadar cevap veren yok yazık size
Reis bilmşyorum şimdi ne yazayım bets10 papara süresiniForum bencil çıkarcı kaynıyor soru sorduk o kadar cevap veren yok yazık size
Şans seninle olsunbastan berı olanlar 1 adım onde bnce bakar konusmalara @ismet1991
Max 4 kişi vardir bastanbastan berı olanlar 1 adım onde bnce bakar konusmalara @ismet1991
kimse darılmaz dost istediğin kişiye kişilere şans parası verebilirsin hiçbir şekilde sorun yok bu konu altında çekiliş yapılmıyor biz senin iyi niyetini biliyoruz tebrikler dost istediğin kişiye kişilere şans parası verebilirsinShellac ceksin kimse darilmasin
bak tanıyoruz modumuzu ıstedıgını sec nasıp @yigitdurgokimse darılmaz dost istediğin kişiye kişilere şans parası verebilirsin hiçbir şekilde sorun yok bu konu altında çekiliş yapılmıyor biz senin iyi niyetini biliyoruz tebrikler dost istediğin kişiye kişilere şans parası verebilirsin
yeşillendi buralarkimse darılmaz dost istediğin kişiye kişilere şans parası verebilirsin hiçbir şekilde sorun yok bu konu altında çekiliş yapılmıyor biz senin iyi niyetini biliyoruz tebrikler dost istediğin kişiye kişilere şans parası verebilirsin
baraj sorusundakı yarısmaccı gıbıdır suan@yigitdurgo reis seç kimse darılmaz
tesekkurler dostO halde @recebb kardesimize veriyim diger arkadaslarda aklimda yarin kuponumuz tutarsa ayrı bir kiyak gececegim