- 231
- 23
- 18
Açıklandı mı biletlerSupertotodan 500 çıkmış valla büyük şans
Açıklandı mı biletlerSupertotodan 500 çıkmış valla büyük şans
Evet youtubede canlı yayını olduAçıklandı mı biletler
Bende bekliyorum bakalim diğer siteler daha çekilis yapmadı yarın yapicak heraldeAsyayla pindede idare eder bilet var bişe çıkar umarım
Çekiliş yapan siteden birşey çıkmaz milli piyangoyu baz alan siteden bi umut varda diğerleri tamamen dolandırıcılikBende bekliyorum bakalim diğer siteler daha çekilis yapmadı yarın yapicak heralde
Supertoto kendisi çekti bende senin gibi düşünüyordum ama 4 biletim vardı 500 cıktıÇekiliş yapan siteden birşey çıkmaz milli piyangoyu baz alan siteden bi umut varda diğerleri tamamen dolandırıcılik
Acıklaneımı agaAsya'da bronz 4 bildim
Numaram 8878615
Doğru demi
İyiymiş numaran kactiAsya gümüş 5 bildim kesin 96958r8r9594 kişi bilmiştir 5 tl alırız iyi
Kac bildiginizi nasıl bakıyorsunuz beylerAsya gümüş 5 bildim kesin 96958r8r9594 kişi bilmiştir 5 tl alırız iyi
Milli piyango rakamlarıyla ekindeki kodları karşılaştırKac bildiginizi nasıl bakıyorsunuz beyler
Link atabilir misin rica etsem dostum ben pek anlamam piyangodan kusura bakma rica ediyorum neye göre bakıcaz hangi rakama göre acıklarsan cok sevinirimMilli piyango rakamlarıyla ekindeki kodları karşılaştır