- 3,524
- 2,504
- 113
gümüş bilete 5 bildim 1k bekliyorum 100 alıp yol alacam gibiYa ne anlatiyorsunuz arkadaşlar gecin su piyango islerini gecen sene altım 6 bilete 5k para bekliyordum en az 580 lira verdilee hesabınızı buradan yapin
gümüş bilete 5 bildim 1k bekliyorum 100 alıp yol alacam gibiYa ne anlatiyorsunuz arkadaşlar gecin su piyango islerini gecen sene altım 6 bilete 5k para bekliyordum en az 580 lira verdilee hesabınızı buradan yapin
Ateşte karışık oluyormuBiliyorum da areste 10k ödüllü 4 bilenlerdenim. Umarım çok kişi 4 bilmemiştir de adam gibi ödül alırım
Asya bılet cekımı oldumu
usta min 2 günSon durum nedir ? Bileti sonuçlanan oldu mu ?
EvetAteşte karışık oluyormu
Sayıları verArkadaşlar ben kaç bilmişim kontrol eder misiniz
Emin misin karısık kabul edildiğine
1k alabilmen için 5 bilen sayısı toplam 80 olması lazım yalnız bu bilen sayılarında toplam bilenler mi katılacak yoksa sadece ikramiye alanlar mı onu bilmiyorum yani bir adam 4 tane bronzda 5 bilmiş ama 6 bildiği bilet olduğu için 5 bildiği biletlerden ödül kazanamıyor o 5 bildiği biletler ödül havuzuna giriyor mu eğer giriyorsa kimse doğru dürüst bir şey kazanamaz burdangümüş bilete 5 bildim 1k bekliyorum 100 alıp yol alacam gibi
Pin ve asya da sıra farketmiyor areşte nasil bilememEmin misin karısık kabul edildiğine
Eğer öyleyse areste bir çok biletim kazandı
en yüksek ödül kazanan biletin ödülünü veriyorlar sadece1k alabilmen için 5 bilen sayısı toplam 80 olması lazım yalnız bu bilen sayılarında toplam bilenler mi katılacak yoksa sadece ikramiye alanlar mı onu bilmiyorum yani bir adam 4 tane bronzda 5 bilmiş ama 6 bildiği bilet olduğu için 5 bildiği biletlerden ödül kazanamıyor o 5 bildiği biletler ödül havuzuna giriyor mu eğer giriyorsa kimse doğru dürüst bir şey kazanamaz burdan
5 bilmişsin biletteBeyler mavi kutucuk var . Bişey var mı size zahmet baksanız