- 86,936
- 47,268
- 113
Puh bi rakam daha titmadi sansima tukureyim be iyi heycan yapmistim 😔😔 en altin bi ustu bilet digerlri cop
Ekli dosyalar
-
124.9 KB Görüntüleme: 32
yalnız olay milli piyango çekilişine göre yapılıyor karışık sayılarda kabul ediliyor ve oluşturan biletler yatırma göre belirleniyor o yüzden mesela 5bilen altın bilet 6 bilen gümüş ya da bronzdan fazla kazanacak böyle olmasına rağmen adamlar 6 bilen bileti kabul ediyorlar ama yapacak bir şey yok çünkü bilet çeşitleri yatırıma göre belirleniyor milli piyango gibi orantılı olarak çeyrek,yarım,tam basılma imkanı yokAynen gecen sene rezillikti
Benimde gumus 4 gumus 5-6 çıkaydı iyiydi 500 1000 alirdik simdi 75-100 falan verecekGumus 4 ne verir acep 100 okurmu
valla geçen seneye göre çok durgun bu bilet etkinliği geçen sene burada 5 ler 6 lar havada uçuşuyordu yani 4 bilen 500 kişi olsa yine 140 lira verir gibi gümüşeGumus 4 ne verir acep 100 okurmu
O kdr verirse mutlu olurum ben 😁😁 abi 4de4 yapip 3de0 koydu valla ben 3de1e raziydimBenimde gumus 4 gumus 5-6 çıkaydı iyiydi 500 1000 alirdik simdi 75-100 falan verecek
Geldide o site odermi o var hic guvenmedim niyeyse umarim oderlerKupon geldi ahahahahahahahahaEkli dosyayı görüntüle 114457
Çekimleri sabah 9 gece 23:59 arasıymş aqKupon geldi ahahahahahahahahaEkli dosyayı görüntüle 114457
Gumus 4e ne verir acepyalnız olay milli piyango çekilişine göre yapılıyor karışık sayılarda kabul ediliyor ve oluşturan biletler yatırma göre belirleniyor o yüzden mesela 5bilen altın bilet 6 bilen gümüş ya da bronzdan fazla kazanacak böyle olmasına rağmen adamlar 6 bilen bileti kabul ediyorlar ama yapacak bir şey yok çünkü bilet çeşitleri yatırıma göre belirleniyor milli piyango gibi orantılı olarak çeyrek,yarım,tam basılma imkanı yok
Paris bunu her türlü öder ya lisanslı bi siteGeldide o site odermi o var hic guvenmedim niyeyse umarim oderler
Tmm kardes bol sansParis bunu her türlü öder ya lisanslı bi site
buradan oynarken dikkat et bi ara papara hesapları ifşa oldu çok kişi ceza yediÇekimleri sabah 9 gece 23:59 arasıymş aq
Bende altın 6 bildim baya merak ediyorm ne alıcam diyeGümüş bilette 6 bildim bakalım ne alacağız
Kupon geldi
Nerden bildinBende altın 6 bildim baya merak ediyorm ne alıcam diye
gözden kaçmadı ise 5 bronzHayırlı geceler dostlar benim biletlerde bişe varmı çözemedim ben bilgilendirirseniz sevinirim
Ekli dosyayı görüntüle 114459