Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Yıllar Sonra Gelen İtiraf! Agüero, Gençlerbirliği’nin Kapısından Dönmüş!

Scorfield

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,692
3,921
113

Radyospor’da Salim Manav’ın canlı yayın konuğu olan Metin Diyadin, “Ankaragücü’ndeki süreç bizler adına zorlu bir görevdi. Bu zorlu görevi bilerek geldik. O anlamda problem yok. Süreç içerisinde oyuncularla birlikte iyi bir birliktelik yakaladık. Fakat son haftalarda skor üretemeyince de ayrılmak zorunda kaldık. Mustafa Kaplan’ı tanımıyorum. Her iki taraf için de hayırlı olsun. Ben bir hoca görevdeyken hiçbir takımla görüşmedim. Yolun hiç diğer tarafında olmadım. Burada da böyle olmuştur demiyorum. İçeriği bilmiyorum.” ifadelerini kullandı ve ekledi:

"Kariyerimde Süper Lig ve 1. Lig'de çalıştım. Gelecek tekliflere uygun karar vereceğim. Hangi ligde çalışacağımı gelecek teklifler belirleyecek.”

“Trabzonspor'un her zaman hedefi şampiyonluktur. Fakat şampiyonluk söylemi camiada konuşulmaya başlayınca futbolcuları baskı altına alabilir. Trabzonspor’da şampiyonluk konuşulmamalı ve her şey maç maç düşünülmeli. Orgill'in transferiyle ilgili bana ulaşan bir bilgi olmadı. Orgill’in ülkemizde her takımda oynayabileceğini düşünüyorum.”

“2004 yılında Gençlerbirliği PAF Takımı’nda antrenörlük yaparken Arjantin, Danimarka ve Brezilya’da maçlar izlemiştim. O dönem Arjantinli yıldız Agüero dikkatimi çekti ve rahmetli Başkan İlhan Cavcav’ı aradım, fakat Agüero ve menajeri teklifimizi az buldu. O dönem Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş bu oyuncuyu rahatlıkla transfer edebilirdi.”

asdrepli1

Aşkta kaybettim, belki kumarda.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
628
182
43
Gençlerbirliğine gelse şimdiki Aguero olur muydu ?Asıl soru bence bu olmalı.

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,247
154,317
113
bizim bildiğimiz Agüero dan mı bahsediyoruz acabao_O

Hasant

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,150
304
83
Komik deme ciddiyim ya ben :)) Hasselbank Robinho Nedved Kaka Ronaldinho dahil cogu bizim paraci baskanlarimiz yuzunden ulkemizde oynayamadi kimisi onerilmis kimisi getirilmis begenilmemis kimisine kucuk demisler kimisine pahali :)

sergeninho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,030
436
83
aguero mevzusu para mevzusu değildir. beşiktaş,fener vs de alamazdı aguero'yu .
arjantin'de ,brezilya'da belirli yetenekteki futbolcular zaten ispanyol,ingiliz kulüplerinin yıllardır radarında oluyor.

yıldız aguero dikkatimi çekiyordu diyor da senin 16-17 yaşında dikkatini çeken adamı 13-14 yaşından beri izleyenler var :)

türkiye'ye 34 yaşından sonra gelir anca bu tarz oyuncular. onda da artık amerika,katar,çin kulüpleri almazsa bize geliyor.