Bu terslikte bir iş var dd anlayamadığım dua edeceğine adama veryansın ediyorsun @kertis123 anlayamadımGardaş adam havadan 10k kazandırmış sana halen banlayın diyorsunnnn
kardeşim daha önce 20k yakın bakiyem sıfırlandı hiçbirşey yapamadımBu terslikte bir iş var dd anlayamadığım dua edeceğine adama veryansın ediyorsun @kertis123 anlayamadım
Adamin sayesinde 10k yi cebe indiriyorsun birde adama seref yoksunu diyorsun paraya dokunmasan dedigin seyi anlayacagimda yaptigin bakarkadaşlar selam herkese bol şans diliyorum. Bildiğiniz gibi forumda aktif üyelerden birisiyim. Para yoktu bonus kovalıyorum. Bi tane arkadaş sahabet 50 spin veriyor diye bi paylaşım yaptı
herneyse bi gireyim dedim. belki vardır diye.. şifre hatalı dedi ala ala dedim sonra sifreyi sıfırladım bi girdim bakiye 10330 tl ne anaaaa dedim.
bi dünya slot çevirmiş birileri yatırımlar çekimler yapmış. hemen tabi sitede işlemleri kapattım. sonra kendi banka hesabıma paramı çektim. Bu arada bu şeref yoksunu kişi şuan bu forumda
herşeyini tespit ettim. papara no falan hepsini siteye kaydetmiş bide neyse allah razı olsun ilaç gibi geldi
Hocam gülle gülle harca Bal şeker olsunarkadaşlar selam herkese bol şans diliyorum. Bildiğiniz gibi forumda aktif üyelerden birisiyim. Para yoktu bonus kovalıyorum. Bi tane arkadaş sahabet 50 spin veriyor diye bi paylaşım yaptı
herneyse bi gireyim dedim. belki vardır diye.. şifre hatalı dedi ala ala dedim sonra sifreyi sıfırladım bi girdim bakiye 10330 tl ne anaaaa dedim.
bi dünya slot çevirmiş birileri yatırımlar çekimler yapmış. hemen tabi sitede işlemleri kapattım. sonra kendi banka hesabıma paramı çektim. Bu arada bu şeref yoksunu kişi şuan bu forumda
herşeyini tespit ettim. papara no falan hepsini siteye kaydetmiş bide neyse allah razı olsun ilaç gibi geldi
Hocam sizde mi grandpasha beni 65 k dolandırdı
🆗Arkadaşlar bu tarz olaylarda mağdur olmamak adina 2 aşamali doğrulamayi aktif ediniz ve her yerde ayni id password kullanmayiniz
Vallah kral başka firma hakkinda konuşmak bana düşmez ama Dengebet için garanti verebilirim. Başka firmada mağduriyetiniz için kalben üzgünüm ama malesef bu tip merdiven alti diye tabir edilen firmalarda mevcut. Siz her zaman için oynadiğiniz ve güvendiğinizden şasmayinHocam sizde mi grandpasha beni 65 k dolandırdı
Peki hocam sponsor dan şaşmayız artıkVallah kral başka firma hakkinda konuşmak bana düşmez ama Dengebet için garanti verebilirim. Başka firmada mağduriyetiniz için kalben üzgünüm ama malesef bu tip merdiven alti diye tabir edilen firmalarda mevcut. Siz her zaman için oynadiğiniz ve güvendiğinizden şasmayin
Dostum bir eksiğiniz var gece çekimleri çok uzun sürüyor yani 45dk 1 saat onu düzeltmediniz önceden böyleydi geçen denedim destekle de konuştum hala aynı ben şahsen bu yüzden yatırım yapmıyorum kumar gece dönüyor ben 45 dk değil 15 dk bekleyemem o aldığımız gibi başka yere kaybetmemiz lazımVallah kral başka firma hakkinda konuşmak bana düşmez ama Dengebet için garanti verebilirim. Başka firmada mağduriyetiniz için kalben üzgünüm ama malesef bu tip merdiven alti diye tabir edilen firmalarda mevcut. Siz her zaman için oynadiğiniz ve güvendiğinizden şasmayin