- 2,558
- 988
- 113
Aynen öyle ama boca Arjantin beni hep korkutur be bunlar futbol körü ama saygı duyarım ama 2.5 üst olur az bı baktım da 2+1 skor bile veriyorumSon vuruşu kardeşe bırakalım kanka onun hakki
Aynen öyle ama boca Arjantin beni hep korkutur be bunlar futbol körü ama saygı duyarım ama 2.5 üst olur az bı baktım da 2+1 skor bile veriyorumSon vuruşu kardeşe bırakalım kanka onun hakki
Hahhhaah adamsın kankaAynen öyle ama boca Arjantin beni hep korkutur be bunlar futbol körü ama saygı duyarım ama 2.5 üst olur az bı baktım da 2+1 skor bile veriyorum
bizde içek son vurusu yapako maçta junıorun 1 golü var bence net. 2,5 üstü bılmıyorum. az beklicem. bi sigra içiyim. kanımıza zehir girsin sonra gelip akıtalım buraya
Getiricek kardeşim rahat olYarın sabah için son dal yakıldı insallah sans getirir
Yavas içiuommm zevkli olsun diyee malum son dalBittimi beyler
Hahhha doğru kanka çok zor yarim yarim içiyoruzYavas içiuommm zevkli olsun diyee malum son dal
Zor mac@ctnmm22 burdamisin acilll bak acillll sonsonate maçı var 1 gol neyin var neyin yokgir
Kardeşim 1 goll rahat var rahatttZor mac
1.65 veriyor 1 goleKardeşim 1 goll rahat var rahattt
Bizim bir arkadaşta öyle diyordu bir maça.Sonuç kaybetti@ctnmm22 eğer bana saygın varsa gir Allah'ın sdini verdim bu maçı görmedim buna neyin var neyin yok girr sonsonate maçı Allah aşkına gir ya girr