- 2,558
- 988
- 113
Anammmmmm çoban maçı 1-3 olmuş tuttu yala @emreyagmur
Yarını beklicem kanka bı 300 400 yapmam lazım hediye için yavaş ve sakin adimlarla ilerlemem lazım son 5gun kaldiFazla maceraya gerek yok şuan tek umudum hemen gondersede macalra girsem eğer kasa katlamak isterseniz ben burdayım
Bugün ne desen geliyorAnammmmmm çoban maçı 1-3 olmuş tuttu yala @emreyagmur
Hepimiz fakirizŞuan 4.5 oranı 1.94 takibe alın beyler 1 gol daha var parasi olan girsin dicem ama
Neyse tek katlı yanımız az adam güzel ortam olduHepimiz fakiriz
Hepimiz fakiriz
Aynen öyle vallahi fazla kişi yoktu ses yoktu sakin dik dostca davranıp dostça kazandikNeyse tek katlı yanımız az adam güzel ortam oldu
Hayırlı geceler kardeşim Allah a emanetsinBen yatar beylerr yarın grsrz allaha emanet olun emegi gecen herkezin eline sağlık grsrz
Hayırlı uykular kardeşBen yatar beylerr yarın grsrz allaha emanet olun emegi gecen herkezin eline sağlık grsrz
Sende eywHayırlı geceler kardeşim Allah a emanetsin
Eyw kardeşimHayırlı uykular kardeş
Aynen neyse kardeşim arkadaşlar herkese tekrardan teşekkürler sabah uyanınca paparadan bildirim gelmesi dileğiyle Allah'a emnaet olunAynen öyle vallahi fazla kişi yoktu ses yoktu sakin dik dostca davranıp dostça kazandik
Aynen bende oyle dusunuyom allah rahatlık versınAynen neyse kardeşim arkadaşlar herkese tekrardan teşekkürler sabah uyanınca paparadan bildirim gelmesi dileğiyle Allah'a emnaet olun
Amin kardeşim sende Allah a emanetsinAynen neyse kardeşim arkadaşlar herkese tekrardan teşekkürler sabah uyanınca paparadan bildirim gelmesi dileğiyle Allah'a emnaet olun
Seninde kardeşim benimVallaha benimde gözler kaydı bende yatıyorum hepimize Tebrikler herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar.