- 1,115
- 183
- 63
Simdilik 14 ama cekilis olmadan 40 olur bence Neyse nasipte varsa olurtoplasan 6-7 kişiydik dur bakayım kaç kişi olmuş
Simdilik 14 ama cekilis olmadan 40 olur bence Neyse nasipte varsa olurtoplasan 6-7 kişiydik dur bakayım kaç kişi olmuş
iyi takip ediyorsun hacı sende nedense hep son anda gelip yorum yapıyorsun dost 2Direk sana vermesi Lzım bence kasanın hepsini sabahtan beri burdSın her rolling de vRsın dost
Bak bakalım ilk yorumu kim yapmışiyi takip ediyorsun hacı sende nedense hep son anda gelip yorum yapıyorsun dost 2
1 ay ne irfan laDelirecemEkli dosyayı görüntüle 54242 dediklerine bakın
Sorun neymisDelirecemEkli dosyayı görüntüle 54242 dediklerine bakın
Ne kadar çekim bende şuan ordam oynuyorumDelirecemEkli dosyayı görüntüle 54242 dediklerine bakın
Ula ne adamsınız 2nizi yılda 1 kez görüyorum sadece şu forumda bana laf atıyorsunuzSimdilik 14 ama cekilis olmadan 40 olur bence Neyse nasipte varsa olur
o zaman sende millete sataşmada banada bak bakalım destek verilmişmi tarafımdan verilmemişmi ne konuşıuyorsun ordan kasayı sana versin vsBak bakalım ilk yorumu kim yapmış
Sakınlesın bro gerek yok gerılmeyeUla ne adamsınız 2nizi yılda 1 kez görüyorum sadece şu forumda bana laf atıyorsunuz
Knk papara hesabım askıda adamlar 1 ay sonra ver çekimi diyor yatırdığım yöntemle çekim verebilir işim 20 tl freebetim varmış katladım öyle diyor1 ay ne irfan la
100 tlNe kadar çekim bende şuan ordam oynuyorum
İlginç100 tl
Ben kimseye laf falan atmadim ulanli kelimelerine de dikkat edersen sevinirim benim kimseyle tartismak gibi bi derdim yok.Ula ne adamsınız 2nizi yılda 1 kez görüyorum sadece şu forumda bana laf atıyorsunuz
Nasıl çekecez knk bu parayı fikrin varmıİlginç
İçinden geçeni al senajax iy 2,5üst mü desek
Denenır dost hızlılarajax iy 2,5üst mü desek
Bence mantikli istatisliklere baktim da ajax zorluyor atabilirajax iy 2,5üst mü desek