- 628
- 182
- 43
Deme be , ben şu maçların sonuçlara bir bakayım etkinliklere katıldık o kadargardaşım hala fransaya sövüyorum 2 kuponum da fransa dan gitti 3,5 üst ve 4,5 üst
Deme be , ben şu maçların sonuçlara bir bakayım etkinliklere katıldık o kadargardaşım hala fransaya sövüyorum 2 kuponum da fransa dan gitti 3,5 üst ve 4,5 üst
2 oyuncu bahsi daha vereceğim sanaAynen öylee oldu reis golden yatırdı. İlk başta kuponu bozdurup senin maçları oynamak geldi aklıma ama geri vazgeçtim
E ben dedim sana gardaşımAynen öylee oldu reis golden yatırdı. İlk başta kuponu bozdurup senin maçları oynamak geldi aklıma ama geri vazgeçtim
bol şans KaraBets10 dan aldığım 10 lirayla kupon yaptım geldi gelenlede NBA kuponu yaptım herkese bol şans
Ekli dosyayı görüntüle 43365 Ekli dosyayı görüntüle 43366
HaklısınE ben dedim sana gardaşım
Kara bunu ben de almıştım dur bakayım bi kuponda ordan yaparım birazdanBets10 dan aldığım 10 lirayla kupon yaptım geldi gelenlede NBA kuponu yaptım herkese bol şans
Ekli dosyayı görüntüle 43365 Ekli dosyayı görüntüle 43366
Sağolasın kardeşim, varolBol şanslar kardeşim
Kupın paylaşan yokmu bgnSağolasın kardeşim, varol
kupon pek hoşuma gitmedi hayırlısı bol şansSağolasın kardeşim, varol
Ver valla iyi olur2 oyuncu bahsi daha vereceğim sana
Varol kardeşim sağolasın, pek maç yoktu bugün en iyi bu çıktı ben yinede geleceğine inanıyorum..kupon pek hoşuma gitmedi hayırlısı bol şans
Kısmet artikKara ben clippersa alt düşünüyorum inşallah gelir seninki kararsız kaldım
Aynen öyle kısmetten öteye yol yok bu bets10 un freebeti 1.50 den mi oynuyorduk en azKısmet artik
AynenAynen öyle kısmetten öteye yol yok bu bets10 un freebeti 1.50 den mi oynuyorduk en az
Ben biraz riskli bir şeyler deneyeceğim
Ver valla iyi olur
Varol kardeşim sağolasın, pek maç yoktu bugün en iyi bu çıktı ben yinede geleceğine inanıyorum..
Bu aresbet nasıl bi site böyle yaa
- Atlanta Hawks - Phoenix Suns 05:00
- Trae Young (Atlanta Hawks) Puanlar
- Üst (27.5)
- Miami Heat - Cleveland Cavaliers 02:00
- Collin Sexton (Cleveland Cavaliers) Puanlar
- Üst (18.5)
buyur kardeşim içine sinerse oyna
Areste yok malesef betcoların çoğunda yok ben de bu kuponu orada oynadımBu aresbet nasıl bi site böyle yaa