Slot oynadım benSen ne oynamistin. Direk mac sonucu mu yoksa alt ust varmiydi
Slot oynadım benSen ne oynamistin. Direk mac sonucu mu yoksa alt ust varmiydi
Tuh. O zaman ben cevirirsem kesin iptal ederlerSlot oynadım ben
Site hakkin da bilgim yok demiştim en başta yani paylasmayin derken başlığı tekrar okumanı tavsiye ederim benimle alakalı durum yok sonuç olarak hepsi illagel öderler odemezler buna bir şey yapamayızBu tür merdiven altı siteleri paylaşmayın zaman kaybimiz oluyor çevrimi yaptım cekim verdim iptal edip bakiyeyi sildiler
Boombets dolandırıcı site kardeşim o parayı unutBoombets den 65k çekim 1gün geçmesine rağmen gelmedi. Çekim için yardım edebilecek bir babayiğit varsa hiç düşünmeden 15k sını veririm
Bana 5 dakikada odemislerdi payfix ilePayfixten talep verdik bakalım bekliyoruz
Çevrimi tamamlayalım derken nerelere geldik AMK oyunundaBana 5 dakikada odemislerdi payfix ile
Ödeme geldi mi ? Son 200 lira çevrimim kalmıs diyor destek kupon sonuclanınca bende vericem bi cok kez ret yedi ama bu sefer belki gelirPayfixten talep verdik bakalım bekliyoruz
Yatırdılar mı bende verdim talep bekliyorBana 5 dakikada odemislerdi payfix ile
Bunu siteye bırakma fast master yada fakat fruti oyunu var oyna orda orda rakamlar var belli bir rakama geldin mi kod açılıyor o koda cüzdanını yaptırdın mı para otomatik geçiyor cüzdan hesabinaÇevrimi tamamlayalım derken nerelere geldik AMK oyununda
Çoktan site bakiyeyi düzenledi baştan yazsaydım keşkeBunu siteye bırakma fast master yada fakat fruti oyunu var oyna orda orda rakamlar var belli bir rakama geldin mi kod açılıyor o koda cüzdanını yaptırdın mı para otomatik geçiyor cüzdan hesabina
Ödemen geldi mi geldiyse hangi türle çektinÇoktan site bakiyeyi düzenledi baştan yazsaydım keşke
Yazık oldu vala 5k 6k çekerdin kısmet umarım 500 TL gönderirler bana vermedilerÇoktan site bakiyeyi düzenledi baştan yazsaydım keşke
Meden vermediler sanaYazık oldu vala 5k 6k çekerdin kısmet umarım 500 TL gönderirler bana vermediler
İp çakışması var dedi bonusu isteyince bişey yok çevrim yapınca bişey yok çekince ip dedilerMeden vermediler sana
Ne sacmaliyon sen ya 😁😁😁Bunu siteye bırakma fast master yada fakat fruti oyunu var oyna orda orda rakamlar var belli bir rakama geldin mi kod açılıyor o koda cüzdanını yaptırdın mı para otomatik geçiyor cüzdan hesabina