- 11,743
- 5,748
- 113
Bence günlük şansını doldurdun çek güzel güzel harca
Umarim basarirskn sansin bol olsunYarına 3.5 K basıcam 15 isticem vurgun gelsin artık
Bi sise bul çöğdürYav otobüsteyim 4 gözle mola bekliyorum altıma yapıcam 😂lanet otobüs durmuyor maç böyle oldu iyice strese girmiştim
Memlekete miYav otobüsteyim 4 gözle mola bekliyorum altıma yapıcam 😂lanet otobüs durmuyor maç böyle oldu iyice strese girmiştim
Kral hareketAgalar şu mesajı bi beğenir misiniz maçı takip edenler. Teşekkğr mesajı yazıcam o yüzden
Aynen reis izmirdeyim 1 haftadır Almanca sınavım vardı ona girdimMemlekete mi
Bence 3.5k yı at kenara dursun yarın 500den başla Bi daha böyle şans zor50 ile çıktık 4 K oldu 11 de 11 maç bilmiş oldum olaya bak yarın 2 maç bilemem
Memhphis alır 3 oran biseyler at phoneixte çok eksik varAynen reis izmirdeyim 1 haftadır Almanca sınavım vardı ona girdim
Uyumaya calıscam reis Ya yarına kalsısnMemhphis alır 3 oran biseyler at phoneixte çok eksik var
Sen hala lens pesindemisin la?50 ile çıktık 4 K oldu 11 de 11 maç bilmiş oldum olaya bak yarın 2 maç bilemem
Sorma aklımda ne varsa geldi lakersa 237 üst verecektim buna oynadım embide vericektim 48 sayı attı atalanta aklımdaydı saat geç diye oynamadım cidden ne oynasam gelirmiş Boston’a eksi verebilirdinAtlanta ve spurste ne sayı çıktı be
He valla yarın artık ya herro ya merro yine kupon yapcam bu sefer taktik değiştiridnSen hala lens pesindemisin la?
İyi para dağıttı NBA bı biz bulamadık sermayeyiSorma aklımda ne varsa geldi lakersa 237 üst verecektim buna oynadım embide vericektim 48 sayı attı atalanta aklımdaydı saat geç diye oynamadım cidden ne oynasam gelirmiş Boston’a eksi verebilirdin