Hayırlı geceler topramNeyse beyler teşekkürler ben uyuyorum 2 arkadaşa demiştim bi saniye
İyi geceler tebriklerNeyse beyler teşekkürler ben uyuyorum 2 arkadaşa demiştim bi saniye
çekiliş yapıcaksan beni alma çekilişe dost tebrikler hayırlı gecelerNeyse beyler teşekkürler ben uyuyorum 2 arkadaşa demiştim bi saniye
Iyi gecelerNeyse beyler teşekkürler ben uyuyorum 2 arkadaşa demiştim bi saniye
Sağolasın hayırlı geceler 🙏Özelden mesaj attım iyi geceler 3 kişiye attım 4.istemediği için çekiliş yapmadım
Teşekkürler dost iyi gecelerÖzelden mesaj attım iyi geceler 3 kişiye attım 4.istemediği için çekiliş yapmadım
Bana msj gelmedi şimdi ben yazdım sana@Ahmo1993 yazsana bi
Bu saatte yemek mi yenir allasen 🤣Yazdım yazdım tam bu yattı dedim kapattim gittim birseyler atistirdim geldim kazanmis hayattaki şansım😂
Dostum yanlış anlama bizi görmedin vallahiÖzelden mesaj attım iyi geceler 3 kişiye attım 4.istemediği için çekiliş yapmadım
Valla bende acıktım o kadar para verdik tabi aciktiriyor insaniBu saatte yemek mi yenir allasen 🤣
Hayat bir gündür o da bugündür demişler😂 Napalim ya can bu, yemeyip direnmek işkence olurBu saatte yemek mi yenir allasen 🤣
Bizede msj gelmedi malesef@Ahmo1993 yazsana bi
Kilo alırsın kilo yapmaHayat bir gündür o da bugündür demişler😂 Napalim ya can bu, yemeyip direnmek işkence olur