- 4,726
- 2,049
- 113
barem 126
Öyle yapcam hacı zaten lan baskette geliyordu Ya şaka gibi 17 dakkada 2 gol çıktı korner yok 🤣Gelenle 2li yapistir bnce kasayi.en azindan gelen bakiye kazandim dedirtir
Olsun vardır bı hayır bunda daÖyle yapcam hacı zaten lan baskette geliyordu Ya şaka gibi 17 dakkada 2 gol çıktı korner yok 🤣
Kismet aynisi bana barca macjnda olmusti 1 korner lazimdi 3 gol oldu korner olmadiÖyle yapcam hacı zaten lan baskette geliyordu Ya şaka gibi 17 dakkada 2 gol çıktı korner yok 🤣
Bu da gelir heralde burdan yatmaz sanmıyorumMS beklicez beyler artık maç gelici gibi duruyor ama belli olmaz yine de gelirse 2 kombine sallarım tutarsa dağıtım yaparız
Valla bu maci bn gorsem eve eksi handi oynardim dep cok kotu takimMS beklicez beyler artık maç gelici gibi duruyor ama belli olmaz yine de gelirse 2 kombine sallarım tutarsa dağıtım yaparız
Kambocya yari olunca nbadan oyuncu transferi yapmis barem 124e kdr cikdiMS beklicez beyler artık maç gelici gibi duruyor ama belli olmaz yine de gelirse 2 kombine sallarım tutarsa dağıtım yaparız
Tutsunda 2 saat bkle yeterki tutsunYa o değil tüh Makedonya geliyordu silmeseydi sistem şimdi won çeker dağıtırdık yolumuza bakardık 2 aaat beklicez 😭😭😭off of